Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 see on muidu 06 pill, olnud isegi korra võrus, 08 pillidel ka muidu istme katted teised
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 ja ma olen 3. omanik 1 omanik liisis seda ja elas rakveres ning siis vahetati ta pärnu ja nüüd minu oma :lol:
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 Need andmed pärinevad Aprilia kodulehelt.. Aga Ilus sr r sul ikka Proovi ikka korda teha, igavesti ökopill!! Edu!
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 Ja need andmed on ka valed. Nagu ka SR50 karbussiga mudeli omad.
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 Tal ei ole raha ja r ei meeldi enam( eile õhtul veel meeldis :roll: ) ja ütles mulle, et roxi on koguaeg tahtnud.
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 Õhtul oli ooooh R OOOJEEEE LAHE , siis hommikul mõtlesin,et eriti sulli pole.Rox oleks mulle parem ja värki-särki
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 ma ei lugend küll põhjalikult teemat läbi aga said sellest puterdamisest lahti ? välimuselt on küll täitsa ok pill ju kui sul seda sissepritse nussi poleks siis võiks vahetust teha isegi
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 Ei saanud korda... mingi 2-3k eest saaks ehk korda ma arvan omal pole seda raha võtta :lol: Täna tulevad vaatama
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 mis kala nende spidodega on endal ka factory ja lampi üks hetk jätsin seisma siis töötas veel ja kui uuesti käima panin ja sõitma hakkasin sis enam ei töötand
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 Kui raha ei ole siis osta Dio või Sepia, igati toredad ja odavad pillid ju 8)
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 tra ärge rebige nii palju oota ma lähen naeran nüüd natuke fakk noh debiiliku kari.kui teil kukuks garaaz sisse oleks teil raha või? :-x türademaa küll
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 mis sa arvasid tõesti et saad selle masina ilma rahata phmst tööle v? :roll: Vana masin vähemalt liikus.
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 masin on täna müüdu ju?????? :lol: :lol: :lol: mina olen rahul äri käigus teen 300Eurist 650Euri niiet poh mul
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 no vabsjee vedas siis ju.650euri selle masina eest üsna mõtetu maksta juba.