Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 eelmine omanik andis mulle 2 teist küünalt kaasa, aga krt see küünal on nii idiootse koha peal eks ma homme uurin. Alguses süüte sisse paned siis kuuled kuidas benapump tööle läheb.
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 Factoryl peabki kuulma, sissepritse ju! Pead seni ootama kuni too kõrin lõppeb ja siis paned käima, gaasi ei anna jms. Vahetame ära, sa maksad peale aint
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 mul pole miskit maksta hetkel dengi ple :lol: mingi 50 Euri on Finantsi 8)
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 Kahju kui sellised pille *PIIKS* keeratakse 08 aasta masin ja juba spido pees jne.
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 Mina pole midagi perse keeranud mina sain sellises seisus aga kui sul nii kahju on siis osta ära või vaheta :lol:
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 Eespool teemas oli ka juttu et see kellega Gustav vahetas tollel eelmisel omanikul on kokku olnud 7 ap-d , aga küsimus siit , kuidas saab spido piiks minna ?
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 sellega oli mingi siuke värk,et pani masina tööle mingi hetk spido ei töödanud ei süvenenud ka vist ta ja siis müüs tuttavale maha vms.
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 hmm aga kontrolli kaitsmeid seal aku kõrval on mul kh ükskord lambist põles kaitse läbi kui süüte sisse keerasin :roll:
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 mida see mõjutab ? sul on R,sellel võtad kaitsmed küljest ära ja lööd vändast käima... tal ei ole lihtsalt spidot.