sai kunagi khm seda soola jama proovitud ei soovita. ma ei tea vb sai palju. aga jah 4 päeva oli pask olla ja iga 30min pärast lased okset pluss põhi kadus alt.. :roll:
1. v6tad kraadiklaasi - kui sul on teksad jalas siis h66ru h2sti kiirelt yhe koha peal kraadiklaasi otsa ( mul endal on m6lemad kraadiklaasid olemas , vana ja digitaalne ) , vanaga on parem.. h66rud 2ra , vaatad : oh .mingi 48C , viskad alla , 38oC, normis 2. kui tahad et kõht lahti oleks , siis v6tad veinipudeli korgi . purustad 2ra , paned kohvi sisse v6i mingi joogi sisse , jood 2ra , ja toime on kohene.. t6mbab kohe kaane alt ära 3. soolaga on selline teema et v6id niisama ka v6tta teelusika täie soola , jood pool liitrit vett peale ja 15 minuti p2rast on sul juba 38-39 palavik.. neid on veel kuidas Teeselda haigust aga rohkem ei viici kirjutada edu igatahes k6igile
Vahest Kooli ei viitsi minna siis lasen vanematel kirjutada midagi kokku.. Ise ütlen mida kirjutada tav. on puudumis päevaks reeede.. aga see suht harva kuus vb korra puudun
Tra ega see kool nii hull ka ei ole, et peaks tervist soola ja muu pasaga perse keerama. Parem jebige kraadiklaasidega vms.
Muidu kasutasin tavalist kraadiklaas + lamps meetodit.. A enam ei taha puududa..jääb maha asjades :S :roll:
polevajadust haigust teeselda aga kui kooli ei viitsi vahest minna ütlen et halb enesetunne ja korras :lol:
Ise teesklen tavaliselt mingit räiget pea või kõhu valu! Üks kord teesklesin ja sain kaheks päevaks koju jääda, kuid kahepäeva lõppedes jäin päriselt haigeks- see oli minu jaoks nagu MIDA KANNI- siis ei pidanud enam teesklema! :lol:
kui waja wäga puududa, siis magan sisse ...sest mul on kooli umbes 1 tund sõitu aga pmst muidu proowin elueest köhida ja teen sitta nägu ja räägin, kui haige ma olen
närige tunnis hariliku pliiatsi otsa ja minge vahetunnis metõe juurde...eks ta kirjutab teili palaviku tõttu koolist vabastuse :wink:
meil eluäge kooliarst.. lähed arstijuurde küsib mis viga ütled nt et jalg valutab,ta ütleb kraadime.. :lol:
LOL meil suht sama.Iga asja peale kraadime .Pmst olen päris palju puudunud nn haiguse pärast.On ikka seda kraadikllasi tagurpidi löödud jne.Samuti 1 päev teesklesin haigust 2 päev jäin päriselt haigeks ning olin 2 nädalat kodus kõrge palaviku ning hullu nohuga :S
Mina teen lihtsalt haledat nägu ja kurdan , et õudsalt paha on ning ema usub . Pole mingi soolavee jms jamada