Hakkas tossama.LUKKU!

Discussion in 'Help!' started by Neos16, Märts 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Re: Hakkas tossama.

Mis kuradi ila sa ajad? :eek:

2. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0

:lol:

3. xxm24

xxm24 Moderaator Meeskonnaliige Moderaator

956
    1
    18

Ma mõtlen selle all seda, et siis on küll segu väga paigast ära.

4. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Ja mis kuradi õlist sa sonid siis?

Ei tea.

5. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0

Nüüd on asi selline , et kui panen rolleri külmast peast käima siis tossab räigelt mingi 5minti ja siis väheneb vaikselt aga enne ei vähene kui ma gaasi ei anna ja kui sõidan siis köhib ennast puhtamaks ja sis on tossu vähe aga seda on ikkagi näha suht hästi.. Kas siis on rõngad ikkagi läbi?

6. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38

Seistes ehk kusagilt lekib aeglaselt mootorisse, selle tõttu ka käivitades tossab.

7. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0

Tihendite vahelt ei saa see lekkida(mõtlen siku tinendeid). Kas siis võib ikkagi olla et klapisääretihendid? Või on veel variante?

8. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18

Kas uue tidendi panid ka klapisääretihendid?Kui ei siis lekib .Kuna 4t jookseb õli üles mõõda üht tik poldi kanalit .Ja kas keerasid kaane( plokikaane) peale nm võtmega maks 15nm-i.Mudu keerad tihendi lihtsalt laiaks ja on erinevalt pingutatud ja lekib sissepoole.Omal kunagi sooveldasin ka klapid üle .Siis on kindel,et ka lkapid ei lase õhku läbi

9. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0

Siiani pole veel klapisääretihendeid vahetanud.. Kahtlen et sellest pingiutamisest see tekkis. Eks ma neljapäeval vaatan ja kisun lahti.
    Aga siis ka üks küsimus. Kuidas ma saan klapisääretihendeid kontrollida, et kas ikka on läbi või mitte?

10. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18

Tehase omad on ilma vedruta ja need kipuvad väsima.Siin on õpetus ka kuskil olemas kuidas lihtsam poolkuusid lahti saada .Mis mõõdus silinder masinal on 50-70?Kui 70 siis pingutusega tehtakse tihti peale viga,et kangutatakse liiga kõvasti kinni ja käega ei keera mitte mingi valemiga kõiki polte ühesugusese pingese .70nestel suht tavaline ,et ei saada pidama .Olen omal tuttavatel pidevalt lahti võtnud ja uuesti teinud.Kui panid uue silku siis võib olla ka oht,et silinder oli suht karvane uuest peast ja sõi õli rõngad ära ja vajavad uusi .Mul juhtus kunagi sama asi .Kui ei taha lahti võtta siis kontrolli ära ka komp.Kui jääb alla 8siis on miskit mäda Tehase manual näeb ette 10,5 Mida ei pruugi kõikude sindritega saavutada.Pnen sulle psi manuali

11. minimx38

minimx38 Guest

0
    0
    0

Kui palju(?) seda tossu tuleb, mingil määral peabki tossama..

12. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18

ja kas on ka mingi ärgatav õli kadu .

13. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0

Ega ta nüüd õli nii palju küll ei söö... Olen jälginud kolm päeva ja siiani pole pidanud õli juurde panema. Õli on normis. Aga seda tossu tleb küll päris hästi kui just kiirendama hakata.

14. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0

4t rolleril ei tohi eluilmaski tossu tulla, isegi mitte väga vähe.

15. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0

72cc silinder peal (kasutatud) olen aint uue kolvi ja kolvirõngad ostnud ja tihendid.

16. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18

Kui on kasutatud siis kas rõngad silindrise pistid enne ,et kontrollida ,kui suur on rõngaste vahe .Siis ei välista,et tegemist on piiksus silkuga .Kui rõnga sisse pistad on ka näha kas silinder on loperguseks kulunud .Mis on kõige hullem varjant .Ise tegelen 4t rollerite mootoritega kahju,et sa siin pool lahte pole muidu vaataks üle.Kuidas ta sul tööle läheb ja kas suits on mustjas või sinakas ,kui kaasi annad ?Kui sul karpal peal automaat toores võib olla ka see avatus asendis .Proovi kellegi tuttava oma .

17. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0

Ma homme pean nagunii mootori lahti võtma väntvõlli ära vahetama, väntvõll tekitab kahtlast heli mootoris.. Eks kui ma lahti lammutan, siis vaatan selle rõngaste teema ka üle.

18. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0

Tööle läheb täitsa normaalselt.Kui gaasi annan siis on selline sinkjas toss. Eks ma homme proovin teist toorest (mul 2 tükki neid).

19. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0

Proovisin rõngaid silindris, silinder ei ole ovaalne ega rõngad pole ka kulunud..
    Proovisin ka teist toorest aga ei midagi.
    Kust veel saab siis õli kolvile sattuda vms? :roll: :roll:

20. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18

Kas silinder on ilus peegel sile ?Millist tihendit kasutad?Kui plekist siis kinni keerates tuleb kasutada nm võtit(maks 15nm-i) .Kui lahti võtsid kas tihend oli õline ja samuti ka kolb .Arvan ise ,et suht risk on panna peale kasutatud 70nest silkud kuna need on oma jagu paaru saanud .Olen pannud ainult naraku ja airsali omi ja kõik on pidama jäänud .Cameksis on müügil väga head tihendit selline nagu auto ploki kaane oma paksem ja peab paremini .Ta on küll kallim aga peab paremini .Kui oled kindel,et tihendid peavad siis peab olema silkuga mingi kala sees.Piisab kas või sellest,et silindrisse on eelmise omaniku poolt satunud õrn tolm ja silku on tuksis .Mul käis just siin remondis selline 63cm .Seest sile aga suitseb .

Panen ka sellest heast tihendist pildi http://www.cn-parts.ee/vana/et/pood/det ... d&sef=hcfp see sobib ka 70nesele

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte