Hakkas tossama.LUKKU!

Discussion in 'Help!' started by Neos16, Märts 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Re: Hakkas tossama.

Ma ise tellisin cn-partsist Naraku 47mm tihendite komplekti.. Silinder on sile ja läikiv.Ja see on plekk tihend. Ma täna panin sinna plekitihendi juurde veel seda kuumakindlat silikoni. Aga raibe ikka tossab..

2. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18

Kas lasid ka ennem 15min kuivada Siis surud kokku 5-6nm peale lased veel tunnike kuivada ja keerad 15nm-i peale .

3. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0

Seda ma küll ei teinud.

4. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18

ettevaatlik pead olema sellega,et silka ei satuks õli kanalise .Kas klapi tappide raami panid ikka ka õieti peale .jäta klapikambri kaan pealt lahti ja anna õrnalt süüdet ja kas õli jookseb nuka peale ,kui see ka korras kahtlustan ,et silkuga on miskit mäda kuna sümtomid on täpselt samad nagu mul siin ühe 63sega .Kontrolli kas õlirõngaste vahel olev vedru on nii,et rõngad ilusti liguks .ja nende liited ei oleks kohakuti samuti ka teistel rõngastel.4t motod on igale asjale suht tundlikud.Kui selle õpetuse järgi paned silikoniga siis enne homset ära katseta.

5. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0

Ma vaatasin selle ka ennist üle, et kuidas rõngaste avad on ja need on nii nagu peab.Nagu õpetuses oli..

6. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0

Moded pange see teema nüüd lukku! Ostan uue silkukomplekti, sest selles silindris liigub kolb loksub kahelepoole vastu serva (ilma rõngasteta)..

7. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0

???
    Ilma rõngastetta võibki väike loks sees olla!

8. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    See loks on mingi 1-1,5mm! see ei ole ju normaalne?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte