väike up kaa siis..... täna sain enda valldusesse sellised huvitavad jupid: nüüd kui jupid käes siis saab pm hakata mootori kallal vaatama mis saab peale ära panna ja mis tahab vahetamist.......
Ega Mul Oli sama lugu , sain Ka endale Mai Alguses Neose Kommi hinnaga , aint mootoris oli tehtud , kuigi suutsin selle ka kokku jooksutada , aga nüüd kõik timmis , Võid mu teemat vaadata ja kommenteerida viewtopic.php?f=19&t=36975
pilbasteks kakkumine pooleli....... sain siis lahti osad jupid... selle silku kohapealt on mul kõhklusi kuid äkki targemad suudate aidata... kas sellega annab veel sõita? ja nuh jubinatest sain kaa rohkem teada.. väntvõll on siis mingi malossi MHR ja nuh niisama kaa pilte siis.........
Ei saa väga hästi aru piltidelt, midagi ilusat ta just ei ole, aga kui kompressiooni on, siis sõida. Malossi MHR väntvõll - väga väga hea ja vastupidav asi, kannatab enamiku 70cc silkudest ära Mis silinder see on, Malossi MHR Racing? Replica ei saa olla, sest tollel on kahe rõngaga kolv. Kui tõesti MHR Racing, siis on sul vedanud, tegu peaaegu high-end silindriga. Kui midagi valesti kirjutasin, siis vabandan, uni tikub peale.
Väga huvitav projekt Kui ma vaid leiaks ka oma rollerilt selliseid juppe pealt Aga muidu edu sulle siis
täna siis sai mootori kallal nokitsetud...... sai siis juppid teise blokki peale ümber visatud reduktor ja tagumine vario osa valmis nüüd vaja veel esimene ots kokku panna kuid see vast lähipäevil..... esikondel kaa välmis sai selle klaaskiuga jännatud... esimese korra kohta võib rahule jääda..... tahtsin pilte kaa teha aga ei ole hetkel aparaati...
Äge masin tahab tulla. Starteri oled korda saanud? Igastahes 1. pildi pealt mulle tundub nagu oleks starteri bendiks valet pidi (ehk siis väikesed hambad peaks olema taga pool ja bendiks veel omakorda kinni kaa kruvitud selle pealmise plaadikesega.). Silkuks tundub sul olevat Malossi MHR (KÕVAA!) Vähemalt portide võrdluse järgi. ja noh muidugi on ka MHR peale kirjutatud. Vaheta kolvil rõngas ära ja lase tagal! 8) Kuigi tasub vahetada kogu kolb. Saad veits võimu vast veel juurde.
võib replicia olla küll. VBLA pandud lihtsalt teine kolb. (kuigi on ostetud MHR vänt, ju siis silku ka päris normaalne.
täna siis tegelesin veel veits..... reduktori osa sain kokku siduri jämm on kaa peal... nüüd veel hermeetikut vaja ja siis karteri pooled ja väntvõll kokku.... vaatan kui raha saan käin camex is tellin rõnga ära.... tegin blokki pesu kaa survekaga puhtaks.... mõtlesin et poleeriks kuid vaatab kas viitsin
Seda ta ütleski, et Hannesel on päris MHR... ja et temal (Raghzal) on kodus replica ja kui oleks replica siis oleks kirjas "Replica" ja portide võrdluse tegin ma kaa ära juba eelmisel lehel =P Aga noh. nüüd on kindel ja selge, et on täitsa päris MHR.
Silinder paistab ilus ja kolb just hull pole, natuke lihvid 1200 vesiliivakaga kriime, uus rõngas ja lendab!
hea et endale kaa selgeks lõpuks sai mis silku see on... hetkel vist jah ei ole niipalju resursi et saaks uue kolvi osta kuid rõnga panen küll uue ei ole taga kiesleri velg vaid originaal roxi oma muidugi võiks olla... kuid kes teab vn tulevikus..... starteri sain kaa korda teoreetiliselt kuna sebisin endale need rullid ja vedrud mis sinna pendiksi sisse lähevad..... nüüd ootan võimalust et raam pulbrisse viia kuna selle taga takerdub põhimõtteliselt hetkel...:S kui kaamera korda saan uhan pilte kaa
niisiis täna sai juppe teiise blokki ümber laotud ja mis selgus mai tea mis jama aga paned blokki pooled kokku on kõik korras nii kui poldid ära pingutad ja kinni keerad jookseb väntvõll kinni ja käib elu tuugalt ringi oskab keegi aidata?
Väntvõll ühelt poolt rohkem sees kui teisest. Vaata silindri avast sisse, kummale poole rohkem, keera väntvõlli otsa mingi mutter ja koputa võrdseks. Hakkab ilusti ringi käima.
täpselt! aga ära muttrit küll sinna keera keere lääb peese seal on koonus koonuse sisse pane mingi kärn vms ja siis löö
väike upps siis kuna sain telefoni kätte ja sain pilte teha..... sai vähe mäkerdatud.... sain veel terve posu LED´e millega hetkel veel ei oska midagi peale hakkata aga kül midagi välja mõttlen..... mootoriga niikaugel et pm koos kuid vaata et kakku laiali tagasi kuna kurjad plaanid värvimisse viia kuid vahepeal käis ka poleerimis idee mõttetest läbi... nüüd ei suuda otsustada.....