Hansi Aprilia Sr50R 70cc ,Ken Block disain

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Hans123, Nov 30, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0
    väga hea 8)

veljel üks kodar valge kleepsuga üle ja dc kleeps peale :)

2. Elavpõrgu

Elavpõrgu Member

495
    0
    16
    Tundub järjekordne väärt ettevõtmine Hansi poolt, kas veljed said ise värvitud või lasid värvida ?
    Idee on hea, ning kui suudad ära teostada siis respecti siit, tühjakargamise vahele.
    Edu ! 8)

3. Hans123

Hans123 Member

493
    0
    16
    tänud , jep veljed kodus värvitud, kondlid arvatavasti ka kodus värvimisse , saab väikse püstoli millega tilku lihtsam teha , kuid sabloonid tuleb ikka teha
    mingipäev teen ka kleepsudele mõõtmed ära ning uurib mis hinnaga need saab.

4. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Piinab küsimus et kuidas sa selle mootoripesuvahendiga bloki nii puhtaks said? Kuidas teda müüakse ning kus ja kuidas sellega tehakse? :p

5. Hans123

Hans123 Member

493
    0
    16
    tanklast ostsin mina , kannad peale , lased oodata , pesed maha , ning kordad niikaua kuni plokk sinujaoks puhas tundub ,

6. minimx38

minimx38 Guest

0
    0
    0
    liivapritsiga jääb ka väga kena tulemus, ise endal lasin, pind ilus puhas ja kergelt selline matt, väga ilus minu arust :)

7. Hans123

Hans123 Member

493
    0
    16
    kui sa seda ära ei laki või krundi siis varsti on sul tegemist roostes plokiga ;)

8. henri115

henri115 Member

498
    0
    16
    alumiinium ei roosteta:D

9. Hans123

Hans123 Member

493
    0
    16
    no mitte rooste vaid oksudeerub pigem on õigem sõna

10. minimx38

minimx38 Guest

0
    0
    0
    Kõikidel mootoritel on ju puhs alumiinium, pole seal peal ei mingit lakki vms, kust otsast nad oksüdeeruvad ? :lol:

11. Hans123

Hans123 Member

493
    0
    16
    ma ka täpselt ei tea , igatahes kui mingi alu jupp mis liivapritsiga üle lastud sellele tekib varsti mingi hallikas-roheline kiht peale

12. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Olgu niii, koolis saimon rääkis ja kuidas seda teha :D ma pmts tahtsingi teada et kas see on nagu mingi pihustatav värk, aga muidu kui võtan siduri ja taldrikud ja vario ja värgi ära, ning lasen seda asja peale ning ootan siis võin survekaga lasta puhtaks ka? läheb kusagilt vahelt kusagile sisse ka?

13. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0
    kui simmerid korras, ja väge tugeva survega otseselt peale ei lase siis ei tohiks minna, aga laagrid ja simmerid võiksid ära vahetada ikkagi.

14. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    No plaanis on mul vändalaagrid ja simmerid ka vahetada.

15. loolo11

loolo11 New Member

1,305
    0
    0
    ühe targa venna poolt kirjutatud "Liivaprits on tore asi aga aga.... detailid tuleb koheselt peale pritsi puhtaks harjata liiva tolmust, sest liiv on mineraale t2is ja mineraalid ehk soolad haukavad sealt edasi kus vanemal vennal,roostel, pooleli j2i.Peale harjamist tuleb detailid silikooni eemaldiga pesta " ehk alumiiniumi puhul peaks pind hallikas-roheline kiht peale tulema kui pinda ei puhastata, kui ma ei eksi ?!

16. minimx38

minimx38 Guest

0
    0
    0
    No puhtaks pesed sa nikunii kuna sa ei taha ju et liiva sinna peale jääb.

Aga ma ei saa aru... su jutt on vähe ebaloogiline ju.

Kui tehasest mootor välja lastakse sul pole selle alumiiniumi peal mitte midagi ja sa sõidad ikka ju kuskilt sopa seest läbi, liiva v muda vms läheb sinna peale ja osad kes ei pese jääb see sinna kuudeks v isegi aastaks ja ikka ei juhtu midagi. See oksüdeerumine on väga aega nõudev reaktsioon ja seda soodustavad kui alumiinium on mingis väga niiskes kohas.

17. Yaroxxx

Yaroxxx New Member

399
    0
    0
    Oksüdeerima vms ta küll ei lähe kui bloki puhtaks teed, pigem saad bloki natuke rohkem läikima lakiga vms? :roll:
    Bloki ära poleerid siis kasuta lakki. Aga eks teema algataja ise teab mis teeb oma blokiga. :p

18. MHRmaka

MHRmaka New Member

171
    0
    0
    Oksüdeerima ta läheb ikkagi, sõbral seisis Aprilia Habama 125 mõnda aega väljas, ning variokaan on ülepoole ära oksüdeerinud. niiet midagi ikkagi toimub, ei tasu vaielda. 8)

19. Hans123

Hans123 Member

493
    0
    16
    kohe kindlasti on mingi aine peal neil ,
    täna sai kõik kondlid ära lihvitud , nüüd mingi aeg krunt peale ja varsti värvialla ,

20. Hans123

Hans123 Member

493
    0
    16
Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte