Re: Hansi Aprilia sr70r Sest tal on juba kena värvilahendusega võrr. Miks ta peaks seda ära rikkuma???
Re: Hansi Aprilia sr70r maeisaa aru mida vennad vinguvad , krdi kutt teeb sellise nagu endale meeldib , kui teha roller nii ,et kellegist erinev oleks siis ei saagi teha midagi muud kui mingit pedemajakat ainult
Re: Hansi Aprilia sr70r mul on heledate värvide peale nõrkus ja valge on minuarust ülim ükskõik mis võrrile, sellise kalli mulje jätab see valge, et selline kena puhas jne! muidu just kõigesuurem Ri fänn pole aga kena
Re: Hansi Aprilia sr70r Nõustun Valget värvi r-e on tekkinud viimasel ajal suht palju juurde, aga need ka kõige kenamad mu meelest 8) ja se R üks lemmikumaid mu silmis 8)
Re: Hansi Aprilia sr70r aitäh reedel peaks jõudma tutikas yasuni r alu black ja tutikas yss racing amort , siis ka pildid +peaks kõvasti välimus muutuma
Re: Hansi Aprilia sr70r nägin täna viljandis selle rollu kh ära, maru ilus ikka nh 8) sõitsite viljandi statoilist mööda koos oransi freedo 6-ga mõnusad hääled
Re: Hansi Aprilia sr70r ega ma nii täpselt ei näind aga vb oli zipp :| , ma rohkem vaatasin ilusat R-i. mdea hääled ikkagist tundusid kuidagi mõnusad kui majade vahel kajas aga se petlik..
Re: Hansi Aprilia sr70r võimalik jah :d homme peaks õige kohale jõudma siis on parem ma usun , a eile tuli tagal ka rekord peaaegu 1km
Re: Hansi Aprilia sr70r jep tõsi, päris palju tuleb juba, varsti maanteele siis tuleb rohkem usun. 8)