Re: Hansi Aprilia sr50r sain led riba kätte täna , läheb esitulesse sisse , lähiajal pildid ka sellest
Re: Hansi Aprilia sr50r neid ahvijaid ei koti et kellegil on juba sellised( mitte pahas mõttes) igayks tahab et tema roll oleks ilusam. aga neid häirib kellel ned ledid esimesena olid oleks hans need endale esimesena pannud ja sa paneksid need nüüd siis hans tuleks sulle ütlema AHFF piiiss, aga nii se on ma arvan
Re: Hansi Aprilia sr50r ega mihkel , äramuretse ma võin sulle ka karanteerida et sa polnd esimene kes need endale pani , alguses kohekui masin sain mõtlesin ledid ülesse panna , aga sinna oleks neid liiga suur nuss panna , seetõttu panen alla ,
Re: Hansi Aprilia sr50r vägaammu olid need ledid juba kasutaja puch r-il. benelli tuttav kelle gilera?teema on?
Re: Hansi Aprilia sr50r jeap sabakse vanal Sr il juba ammu ledid , siis tlns yhel russil nägin neid juba eelmine suvi .
Re: Hansi Aprilia sr50r kelle pealt sina küll mihkel ahvisid need ja ega jah minagi ei olnud esimene kuna kristenil need juba eelmisest aastast, põlvas
Re: Hansi Aprilia sr50r Ja Mihkel, selle idee said sa üldse MINULT! Kuna mul see kõik nii pikaks veninud, tulevad mul ledid hoopis teise kohta.
Re: Hansi Aprilia sr50r mina ei ahvid kedagi, sain idee siis kui vunka lede nägin enne teadsin et ainult olil olid
Re: Hansi Aprilia sr50r muarsut pole mõtet norida et kes keda ahvis, pigem võiks mõelda ikkagi sellele et eestis oleks võimalikult palju püsse rollereid 8)
Re: Hansi Aprilia sr50r küll need pildid ka tulevad , homme lähvad veljed ja need hallid kondlid värvi kiirendus on no 50cc jaoks lausa ulme
Re: Hansi Aprilia sr50r nii asjad värvitud , homme toon ära ja hakkan vaikselt kokku lappima , nüüd vaja kuskilt punast värvi natuke ja punast veljeteipi , kui kõik hästi läheb siis hiljemalt teisip peaks olema peal ka stage6 sport pro lasin teha fotoshopis umbes milline roller hakkab välja nägema
Re: Hansi Aprilia sr50r ei dh küll ei tule ja brabus ei tule selline , see roller mille pilt eestis muidu?