Re: Hansi Aprilia sr70r tglt võiks nüüd keegiöelda mulle , kuidas selle s6e siduri timmimine käib , mitmenda triibuni ma seda vedru pingutama peaks hetkene set : stage 6 sport pro yazuni R multivar 5.8g rullid punane survekas kollased sidurivedrud
Re: Hansi Aprilia sr70r ma ei pannudki seda nende joonte järgi vaid ise koguaeg keerasin jälle pool keeret kõvemaks ja kui läks sitemaks siis pool keeret tagasi ja veel pool keeret nõrgemaks janii. mul õnneks vahendid olemas sain suht kiiresti vario ja siduri lahti.
Re: Hansi Aprilia sr70r Nüüd R on taha plaanile jäänud mitte päris aga siiski, R nüüd tagal laskmiseks, NRG uus rinka pill ja suht kõvad rollerid poisil kodus Kolm viljandi kiiremad rollerid Hetkel Riga tagal 40m käes jalad peal tal oleks ilma tuleks tal vb isegi rohkem ja suurema kalde all
Re: Hansi Aprilia sr70r Kui tahad võin sulle pakkuda sinist värvi tagatule klaase. Väga korralikud, endal pole midagi nendega teha. Huvi korral PS! 8) Roller tundub jah täitsa ok olevat, aga kurat, kleepsud võtsid maha, see oli küll väga vale otsus.... :S
Re: Hansi Aprilia sr70r sama silku mis mihklil, kui mihkel sai kohvi silkuga 110kmh siis 112kmh vägagi loogiline
Re: Hansi Aprilia sr70r no siin tartus tuli selle gpsi järgi millega mihklil 117 1 polini corsal 127 kevxx
Re: Hansi Aprilia sr70r nii , pmst hakkasin seda krdi tagaratta värki aretama , sai stuntbar ka taha tehtud , tuleb mingi 60m ära , tahab harjutamist saada