Re: Hansi Aprilia sr70r mina viisin hansu selle värvija juurde, mina ise ei värvinud.... :lol: aga hans ise rahul, ja väga palju ei läinud euri
Re: Hansi Aprilia sr70r mina tean kahte inimest kes realselt tegelevad värvimisega, üks on pmselt peale Männa fire starter bowlingud, ja teine veits linnast väljas, seal kus hans värvis on linnas väljas.
Re: Hansi Aprilia sr70r miks kooruma peaks hakkama? aga muidu suht kenad tunduvad gondlid olevat viska peale ja tee sis pilti
Re: Hansi Aprilia sr70r no neid inimesi ikka jagub kelle sisegondlitelt on maha hakand kooruma jne jne ....
Re: Hansi Aprilia sr70r no loodan küll ja , sinna sai pandud küll spets plasti kurnt , siis tavaline ja siis värv alles
Re: Hansi Aprilia sr70r ei tulnud selle peale et keskmisi mõtled aga noh kui seal otsas ei ela sis kindlasti jääb püsima
Re: Hansi Aprilia sr70r ma arvan et need krobelised kondlid(sisemised) aeti ikka ennem siledaks pritspahtli vms asjaga , kui värv peale lasti , muidu ei oleks nad nii siledad ja läikivad ju
Re: Hansi Aprilia sr70r matt kondlidele on spets krunt selle jaoks et selliseks ilusaks jääks, ja pritspahtel hakkab kooruma.
Re: Hansi Aprilia sr70r mhm, wannabe karro (Y) sitt masin sõida jõkke sellega tont ja pane rullid kergemad, timmist ära on, piltide pealt on näha, pane heina rullide asemel tont