Re: Hansi Aprilia sr70r kondlid panen alles märtsi alguses peale ma usun , ja õhufiltrit pakuti juba uue runneri oma , eks näis mis hind ja vbl võtab ära EDIT: MAI ALGUSES
Re: Hansi Aprilia sr70r kus r1200 on ? mis sumps soon city c16? või r? a tra vale t eema sry ,ajasin sassi ,tglt kena
Re: Hansi Aprilia sr70r sassi läks jah :d mai alguses tglt isegi , vbl märtsi lõpp , ei riski seda tagalat nende kondlitega ja ilmad ka praegu alles sitased niet mõtetu peale toppida. aga täna sai tööle ka pandud , squish vms sai 2.00 pealt 0.8 peale lastud, sees on nüüd stock sidur ning kollased vedrud , 5.3 rullid ning algus tõmme on päris räme
Re: Hansi Aprilia sr70r ei ole ka päris kodus selle port timinguga. Eelmine set (2mm) sai sai tehtud, et pöördes paremini töötaks ehk et rohkem lõppu oleks. sisselaske akna alumine serv sai pandud kolvi ülemise servaga tasa. Silindripead ei tahtnud madalamaks freesida, seepärast jäigi squish 2mm. Selle setiga käis lõppu küll väga hästi aga algus jäi vähe nõrgaks. Nüüd sai silindrit allapoole lastud, et algust parandada. Õiget tulemust ei teagi veel, vario häälest ära ja väljas ka jube pasane ootab ilusamaid ilmu.
Re: Hansi Aprilia sr70r Nii täna siis hans helistas 13.30 et tule minu juurde paneme kondlid peale, nii peale saime kõik alles kell 20.10 ja mõni pilt ka siis telefoniga tehtud, mõne päeva pärast paremad pildid.
Re: Hansi Aprilia sr70r mulle meeldib. Need pildid ei anna nkn erilist ilu vms, aga korralikud pildid teeksid korraliku kaameraga, oleks asi kordades meeldivam muidu tubli töö