Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi Väga kena pill, hoiame sulle homme päialt siis aga kas selle tagumise stock amordiga ebamugav võistelda pole vms ?
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi Ei see peaks olema mc3 originaal antika küljes olev tuli.Sulle jaksu ja masinale töökindlust hooajaks
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi omme siis minge 12ks muhku, seal näete ära mida see pill teeb ja kui ulmeliselt edasi käib. 8)
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi Tehke videosi ka. Ise ei saa mitte kuidagi vaatama minna :roll: .
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi väga ilus, ja tahaks näha ka kuidas edasi käib see asi. Äkki saate mingeid pilte ja videosi teha
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi kui r1200 müüdud siis mis sumpa võistlusteks alla läks ?
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi Kuulsin et saavutasid teise koha. Väga tubli
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi ai, tubli muidugi,aga mina olen süüdi et esimest ei saanud
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi Esimese koha oli saanud mingi kohalik boosteriga ja kolmanda koha sai tema buxy.
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi mingi lambi vend tuleb ja paneb ära irw. Aga videoid muidu on ?
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi Ise ei saanud minna, lootsin et kes lähevad siis ikka teevad pilte või videosi. :roll:
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi teine koht ijep ning danel r1200-ga oleks sitem koht olnud , ning too kes võitis ei olnud lambi vana , too poiss sõidab pitiga eesi tasemel ning pill oli väga hea tal all ning oli tal veel kodurada , ise jäin väga rahule , seesuhtes see kes võitis sõitis Pruuli pilliga ning tema karikasarjas edasi ei löö , uus sumps tuleb polini forrace 3 kui saab
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi Nii kui paned rollerile uue silku peale ja värvid kondlid ära siis muutub aasta 1999 - 2011 :lol: Naljahambad.
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi Suht hea nali, pane veel üks, võrreeldes mis selle rolleriga tehtud on siis vpse pohhui mis aasta on..
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi ära nikindel ole käsi on kipsis aga teen tasaks selle sõida ärge muretsege . võtan masinast viimast
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi ei ma ei mõelnudki seda selle all et mul heameel et sa ei osalend , aga konkurents ja masinad eelmise aastaga võrreldes on kohe teine asi ja leks naljahammas see 2011 on seesuhtes et selle aasta võistluspill kuna masina aastat ma ei tea. aga ijepp, järgmine sõit pidi peale jaanipäeva kunagi tallinnas kardirajal olema , selleks ajaks mingi korralik summuti alla kindlasti vaja mis ka hsti lõppu läheb
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi räägtie too poiss ja too poiss , kes selle venna nimi oli kes võitis siis ?