Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi Väga ilus masin ,võiks endalgi siuke pühapäeva pill olla 8) Kavatsed selle fr3-e ära osta mis kasutaja Antii müüb/vahetab?
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi Üks rõvedamaid rollereid, mida näind olen No offence.
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi no plaan oli jah antilt aga krt tüüp huiab peale ei taha eriti müüa seda ... aga kui seda ei saa siis c20 on mõte..
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi osta r1400, see pidi hästi toimima racinguga!
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi Sellega veel sitem algus Ma ei oleks seda r1200 maha müünd
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi mismõttes veel sitem? r1200ga saab alguse timmi kui vaja ju,hans sai ju
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi ei ma tegin õieti et maha müüsin selle , kasuks oleks see tulnud ainult tallinnas kardirajal , ülejäänd kohtades ma ei teeks midagi sellega , kuna tal on nii äkiline tõmme , ning poole gaasiga ei saa sõita ega midagi , ühesõnaga järske ning aeglaseid kurve on võimatu võtta
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi Võistluste pildid siin : http://public.fotki.com/mirle/motosport ... isit-2805/ Edit: Sry my bad, nüüd link parandatud. Igaksjuhuks mainin ära et tegemist pole minu albumiga.
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi Kui selle lingi avan, tuleb samasugune pilt nagu sa oled rk-sse pannud. :roll:
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi lisan mõned pildid siia kah siis,kes otsida ei viitsi,loodan et hans ei pahanda
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi vägahea :d ma lisan ise ma mingid pildid kui leian paremaid aga krdi andke nõu mis sumps võtta , mis töötab hästi nii algusel kui paneb mõnusalt ka lõppu , c16 lahjaks ei jää blät'?
Re: Hansi piaggio nrg mc3 mid-end võistlusroller 2011,lk8 pi aga võrreldes polini forrace 3-ga kumb parem variant oleks?
eks ma väsitan Antit peale et maha müüks mulle siis , lisan ise ka mõned pildid muhust rohkem pilte http://public.fotki.com/Mari-Ly/27-2805 ... u-vidusit/
oh issand mu sumpat nii tahetakse Sina tahad ja kasutaja sääsk! tahab ka ära osta et samuti osaleda rollu võidusõidu sarjas