Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox Mis trahv tuli nii suur, et masin vaja lausa maha müüa ? :lol: :lol:
Täpselt nii:/ Loodan et leidsin vea üles. Usun et asi on tagumises tagaratta võllis mille ma ostsin aasta tagasi ja mis öeldi et, on sirge kuid nii see pole. Eks tellib nüüd uue ära ja siis vaatab.
ei tea, ei kurda, siin vist normaalsed mendid ,tulin gaas põhjas ( loe 75km/h ) mõõdeti küll kiirust, aga järgi küll ei sõidetud.. luhtsalt mõni ment ei tantsi.
Selle esitule äärse tuuningu oleksid võinud tookord tegemata jätta .. Aga see on minu arvamus ! Muidu superlux .
Aerox ise superluks, vähemalt piltidel ja kõik töö tundub ka väga kvaliteetselt tehtud olevat. Ainuke asi mida mina isiklikult muudaks on see esituli.. no ei istu mulle kuidagi see, stock oleks kõvasti ilusam. Aga noh maitsed on erinevad ja see on ainult minu arvamus. Aga edu müümisel! 8)
Ilma kulmuta oleks küll väga mage. Minu arvates annab just sellise maheda väljanägemise. Originaalis kuidagi vääga lahmakas tuli roxil. Maitse üle ei vaielda.