Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox Mu mhr ajab ka paska välja sealt, ilmselt mitte otseselt silku ja sumpa vahelt, aga arvatavasti sealt kus leegikas kaheks läheb. Eitea, ise küll ei usu, et sellele midagi teha saan.
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox a soovitad siis mineraali? E: see kergelt poh las olla, peabki olema
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox ple väitnud ,et mineraali soovitan , lihtsalt täissünt õli ei põle nii effektiivselt ja täissündiga viskab rohkem õli ka sumpast välja kui mineraaliga
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox Please keep in mind that fully synthetic lubricants usually are not burned completely - this causes fairly rapid blockage of catalytic converters and it leads to the characteristic "oil-dripping" of race exhausts. nii ,et pange vähem tarka
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox Tänud. sain ka vähe targemaks Keegi ei tea kas selliseid sumpa ja silku vahelisi tihendeid kummist vms pehmemeast materjalis ka müüakse ? Hetkel suht sellline plekk ümbris ja mingi värk sees ka.
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox peabki olema selline,mingi kummisitt seal kaua ei püsi,aspest on õige sinna,see plekiga peaks ka aspest olema.(vb eksin)
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox mul on tihend ja siis selline möks ka seal vahel http://www.salome.ee/est/autokaubad/aut ... uctID=3880 ja peab hästi .
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox väga harva näeb seda sõitmas siin, aga ikkagi, ülivõimas töö, müts maha. ps , see tiigrinahast või mis seal vahepeal oli istmekate, on ilusam minumeelest
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox Haigelt on sellega vaeva nähtud jah Kunagi suvel ütles et kui ma teen enda supermoto 70cc siis vahetame ära :lol:
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox Ära valeta. Ma pole sellist juttu küll ajanud Ära ma ei vaheta seda ja ega müü ka kui vajadust pole. Hetkel ka laiali kõik. Varsti viin veljed tasakaalustamisse . Mõtlesin küll sumpa ära kroomida ja mõned kaaned veel aga hetkel ei hakka seda tegema kuna see päris päris kallis töö. Praeguseks on parandatud kõik põhjakondli kinnitused ja 2 juurde tehtud. Mingi aeg tellin mõned osad juurde ja siis kui soojemaks läheb panen kokku tagasi. Seni aga uurige ja tooge oma roller minu kätte ja teeme midagi ägedat sellest Jagage http://www.facebook.com/pages/SMC-Tunin ... 1892668074
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox Tahaks siis masina selleaasta Moma näitusele viia. Võtsin asja käsile väikest viisi. Vahetasin välja koleda ja roostetava esivelje- ja kiigepoldi uute vastu. Lähipäevil peaks saama mõned kleepsud ning tellin ära ka uued gripid,uue esitule, xenoni,kickstarteri vända ja poolkuu, väheke timmimis pahna ning vist ka numbrimärgihoida. Siis tahan mingipäev viia liivapritsi veekaane ning sumpa ning siis pulbrisse. Aint sumpaga ongi väike probleem, et ei tea mis täpselt teeb. Üks mõte on lht pulbervärvida, teine mõte oleks siis liivaspuhtaks lasta ja kuumakindel lakk peale ning siis jääb mõnus puhtametalli effekt. Vahepeal oli mõte kroomida aga see läheb räigelt kalliks ehk umbes 190 eurot. Kui kellegil mõni idee v kogemus sumpat pulbris värvida siis võite jagada minuga Kardan et sumpalt hakkab see pulber lht maha tulema kuna see kuumeneb rohkem kui siis kui pulbervärvimisel ahjus kuumutatakse. Eks siis laen pilte kui midagi edeneb
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox Sumpat pulbris ilmselge lollus värvida, kuumakindla spreiga lased ilusti mõned kihid, ragnar94 lasi ka, ning igati perfektne on.
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox Sumpa värvi kuumakindla Spray'ga. Liivaprits ei ole hea sumpsile ja see pulbervärv tuleb ka sealt pealt lihtsalt maha.. Minu soovitus, aga võid ikkagi nii teha kui tahad, mingiaja püsib peal ikka Muidu edu Aeroxiga, kenat tööd oled teinud.
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox Kui juba sellise suksu oled valma teinud , siis lase see sumpa ka ära kroomida ja asi vsjo