Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox Täpselt jap. Aga kõik need mid-race ja high-end sumpad on lht lakiga üle lastud mis seal üleskeeb
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox Sain siis kleepsud kätte. Mobiiliga tehtud: Et siis väheke Lamborghini stiili juurde Kes tahab otsigu selle tähendus üles Ning mõned kleepsud mida hetkel külge panna ei saa Roller hektel külmasruumis, siis kui pluss kraade tuleb siis pane külge ka. Veljed lähevad Yamaha esindusse balanseerimisse lähipäevil.
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox Palju raha võetakse balanseerimise eest, mõni rehvitöökoda ei teeks asja ära? Muidu tore vaadata et asjad liiguvad.
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox SV üks lamb mudel muidu Need Harri Vaned võiksid originaalsemad olla vms,muidu tubli töö,mis muud
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox Sumpaga siis nii et kas laseb liivapritsis puhatsk ning kas vedel kuumakindellakk peale või pulberlakk peale. Ning teine varjant on siis et laseb sumpa 1mm-sest roostevabast terasest üle teha.Ning jääb pmst nagu ostesgi keevituskohtadega aga lht ei lähe rooste ning mingi sellises stiilis lasta teha nagu jalamatid. Mõtlen just selline vähe triibuline ja matt. Pole just elektris pool kõigetugevam aga osakb keebi öelda kas on olemas sellised kõrgepinge juhtmeid? Nimelt asi selles et mul need katoodid ning kui selle kõrgepinge karbi ning katoodi vahele panna mingi veitsa pikem juhe siis hajub see kõrgepinge seal ära ja lambid ei lähe tööle. Muidu uuendasin esimest postitust ka niipalju et lisasin sinna juurde täiendatud mootori listi ning mis asjad üleüldse masinal tehtud on või peal on.
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox Taga gondli kleepsud on just väga head. Lähevad teemaga kokku ja ei ole liiga kirevad vms. Aga need kirjad Harri Vane jne oleks võinud lasta teha mingi spetsiifilises kirjastiilis, kasvõi oleksid ise kõik tähed üks haaval välja joonistanud kõigepealt vms, siis oleks nagu eriti sheff 8) Liiklus saatest STOP on ka sama nimeline konstaabel tuttav.
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox nagunii mingi odav sumpa all ju , müü maha osta kroom replica , saad odavamlt ja lithsamalt
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox No maitea kas su jaoks on 160 euri odava aga see selleks. Sumpa on S6 pro. replica poole lahjem sumpa. Need nime kleepsud teeb jah teises stiilis. Ma kiiruga andsin tegemisse ja ei mõelnud läbi. See konstaabel jah on Villu Vane. Suht kauge sugulane.
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox Viisin siis rolleri raami garaazi. Saab nüüd vaikselt kokku ka panema hakata. Mõned kleepsud panin kah ära Mobla pildid aga elab üle.
Re: Harrix - SMC Tuning Yamaha Aerox ma lihtsalt pean mainima et oi kus tahaks omale sellist garaget aga muidu kena pill,kõik norm aga esituled mulle ei meeldinud,kui esituli ka tavaline panna siis ülikõva värv üliilus