HawK'i Yamaha Aerox, '00

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by HawK, Jan 10, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HawK

HawK Member

41
    0
    6
    Tegemist on Volkswagen Caddy mk1'ga.
    Mingi väike teema on ka: http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=50&t=100687

2. HawK

HawK Member

41
    0
    6
    Velje polte võib veel pakkuda ja lenksule mõlemapoole nupukonsoole, samuti piduritopsi kaase.

3. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16
    Kena caddy. Soovitan sul mitte siit foorumist nupukonsoole osta. Valik väike ning nende olukord kehva. Ise olen ostnud 3 paari nupukonsoole oma roxile. Kõik on olnud sajaks tükiks. Kokku olen nende alla matnud üle 60 euro. Soovitaksin sul otsida soome 2 rattaliste lammutuse. Olgugi et seal maksavad nupukonsoolid 15 eurot tükk ning post kopsakas, kuid vähemalt korralikud isendid. Ega siin foorumisgi hinnad nupukonsoolide hinnad odavad pole. Veljepoltide all mõtled neid millega kinnitad veljele piduriketta või velje amortide külge?

4. HawK

HawK Member

41
    0
    6
    Piduriketta külge, kuigi esimesele veljele on seda amordi polti ka vaja.

5. m6nx-

m6nx- Member

219
    0
    16
    Roxid alati meeldind,seega edu ja paksu rahakotti!
    Endal on speedcontrol vario,olen rahul a kuigi võtaksin millegipärast multivar-i.

6. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Antud hetkel tõid küll väga erineva ajastu inimesed näiteks, kuid see selleks. Natuke vale koht ilkumiseks, aga see on olnud mul juba pikka aega südame peal. :lol:
    Muidu lootust on, et siit tuleb mingi normaalne toorik, vähemasti saab masinale eluvaim sisse puhutud, kui täiesti valmis ei jõua.
    Mis plaanid mootoriga on ning kui silmapaistvaks sa selle masina teha kavatsed? Silinder tuleb tutikas või ostad mingi räime?
    Edu ja tuult tiibadesse! 8)

7. HawK

HawK Member

41
    0
    6
    Välimuse kohta ei oska midagi öelda, samuti ei oska midagi erilist mootori kohta rääkida.
    Alguses on plaan roller lambi asjadest kokku laduda, et saaks vajalikud asjad külge.
    Pärast pole vaja asju otsima hakata siis. Nii palju oskab öelda, et stock ei tule. ;)

8. HawK

HawK Member

41
    0
    6
    Sai täna tööl veits sumpsi remonditud.
    Kuna suht korralik mõlk oli, siis mõtlesin, et proovin natuke paremaks teha.

Vihane mõlk ise
    Lõikasin pealt lahti, et see vihane mõlk välja taguda
    Veits sai paremaks
    Ja lõpptulemus, kui tükk ka tagasi keevitatud

9. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    tra see sumpa meenutab rängalt mu vanat next-r'i, tee sumpast endast ka pilti

10. HawK

HawK Member

41
    0
    6
    Paremat pilti hetkel pole, Yasuni R'iga tegemist, kui sa ise Yasuni embleemi peale ei löönud sinna :D

11. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    aa siis ei ole mu vana :D mul oli TÄPSELT samasugune mõlk ja suht sama roostes ja värki :D

12. Larsen2

Larsen2 New Member

584
    0
    0
    aga millega sa sumpa üle lasi et niiviisi hõbedaks tõmbas, plastharjaga mis akutrelli otsa käib?

13. HawK

HawK Member

41
    0
    6
    Käijasin keevituspunktid maha. Viimasel pildil haamrist natuke üleval on veits näha seda.

14. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Need mõlgid tekivad liiga kõrgete äärekivide ületamisel.

15. HawK

HawK Member

41
    0
    6
    Täna sain mõned jupid.

Endiselt oleks vaja esirattale polti, et seda amordi külge kinnitada, piduriketast oleks ka vaja
    esirattale. Hea hinnaga tagapidurisüsteemi, mähist, vario kaant (kick on olemas).

16. HawK

HawK Member

41
    0
    6
    Vahepeal olen saanud vario kaane ka ja veel mingit pudipadi.
    Sai täna veits shopatud ning asju toodud.

Pakkuge PS'i Malossi Multivari, täna oleks vaja, kuskil Tallinna ligidal, tulen ise järgi.

17. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    Tegu ikka päris asise projega. Like! :p

18. HawK

HawK Member

41
    0
    6
    Täna ladus AKs mul mootorit kokku nii palju, et homme võib vb isegi käivitama hakata,
    kui saab puuduvad asjad.

Vaja oleks tagumise amordi ülemist ja alumist polti.
    Siis sellist junni
    Siia oleks vaja seda plastik katet ette
    Seda suurt sakkidega ketast
    Vaakum klappi on ka vaja

Sooviks Tallinnas või siin ligidal neid juppe, tulen ise järgi, pakkumised PS'i.

19. koonus

koonus Member

792
    0
    16
    Edu.
    Midagi väga head on siit tulemas. :p

20. HawK

HawK Member

41
    0
    6
    Sai täna siis veljed toodud koos rehvidega ja poest mingit pudi-padi (polte ja muttreid).

Täna ladus AKs variaatorit kokku ja kui kõik paigas on ning mutter lõpus kinni keerata, siis ei
    käi vänt ega miski ringi. Mingi kuradi junn on puudu, aga ei tea mis :S.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte