Re: Heintsi Aprilia SR 50 Street,12 Tekkis selline küsimus et kui panna 70nene malossi sport,kas stock väntvõll peab vastu?
Re: Heintsi Aprilia SR 50 Street,12 Kohe kindlasti peab! Aga, kui tahad veelgi kindlamalt sõita, vaheta laagrid ära ja asenda need c3 tüüpi omadega, kuigi see ei ole vajalik.
Re: Heintsi Aprilia SR 50 Street,12 Kõik väga suhteline. Oleneb, kuidas sa ta jooksma saad, mõned hobused peaksid "kapoti alla" ikka juurde saama.. Aga kui rahakott lubab, siis pane midagi veel kõvemat, kui Malossi Sport
Re: Heintsi Aprilia SR 50 Street,12 Kuna sõidan rolleriga ikka suht palju ja iga päev siis on mul vaja vastupidavat silindrit, ja nagu ma aru olen saanud peaks malossi sport kaua kestma.
Re: Heintsi Aprilia SR 50 Street,12 S6 Streetrace on ka hea aga Malossi Sport on parem,kvaliteetne ja vastupidav. 8) Väga hästi sobib koos Tecnigas Trekiga.
Re: Heintsi Aprilia SR 50 Street,12 Ilmselt kõige pommikindlamad on Malossi Sport, Polini Corsa ning S6 Streetrace. Enim jõudu saab Polinist ning vastupidavus väga hea, kuid hind ka kirvem. S6 Streetracel peab arvestama, et sissesõitu peab ettevaatlikult tegema, kuna suht suur oht kotti jooksutada.
Re: Heintsi Aprilia SR 50 Street,12 Selle pärast ongi silm peale jäänud malossi spordile ta pole kõige kallim ega kõige odavam kuid polega kõige parem ega kõige kehvem selline paras keskmine. Kuid veel vaatasin airsal racing ut kuna ta pole ka väga kallis odavam kui malossi sport ja võimsam kuid kardan et kui sõidan palju siis ega ta kaua vastu pea.
Re: Heintsi Aprilia SR 50 Street,12 Kui tarvis vastupidavat silindrit,siis jäta stock.See on kõige vastupidavam.
Re: Heintsi Aprilia SR 50 Street,12 Kui Athena Racingu saad ligilähedase hinnaga, siis võta muidugi see! Õige segu, sissesõidu ning hooldusvälpade puhul peab see kaua-kaua vastu. Sõidurõõm aga metsikult suurem.
Re: Heintsi Aprilia SR 50 Street,12 Seda arvan mina ka aga selle racinguga peab ju ära vahetama sumpa ja veel väntvõlli ja see kokku läheks suht kalliks.
Re: Heintsi Aprilia SR 50 Street,12 No, kui Malossi Spordi tahad panna, võiks ka sisuliselt sumpa vahetada. Aga ma arvan, et Racingule ei ole vaja käredamat vänta, piisab laagritest ja teisest sumpsist, mille võid aftermarketist sebida mõistliku hinnaga. Muidugi kui korraliku jõudu tahta, siis suurem karpa ka, aga suure kilometraaži puhul pole vast mõistlik.
Re: Heintsi Aprilia SR 50 Street,12 Selle sumpsiga saab veel hakkama aga selle väntvõlli pärast ma kardan et kas peab vastu ja nagu mingit racing väntvõlli ei raatsi ka osta need suht kallid ikka.
Re: Heintsi Aprilia SR 50 Street,12 Pigem on väntvõll Minarelli probleemne koht. Ma arvan, et kui mehed paugutavad 3 sellelähedast setti ühe ja selle samuse stock vändaga, siis sa küll muretsema ei peaks...
Re: Heintsi Aprilia SR 50 Street,12 Andsin ennem natuge valet infot kuna olen sellel ala algaja ja need nimed kipuvad sassi minema siis kui ma ennem ütlesin et athena racing siis tegelt tahtsin üelda airsal racing
Re: Heintsi Aprilia SR 50 Street,12 mingi dima kuskil lasnamäe keldris ei tee mingi pudeli viina eest siis ikka päris normaalselt