Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 Ja ma nägin täna Elvas Konsumi parklas Mingi teema oli ka seal teil vist .. Kobe rollu
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 Jaah, elvas suht tihti seisab see. Oli küll mingi väike teema. :lol:
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 Praeguseks roller seisab. Probleem selles et variaatori esimesel taldrikul läksid nuudid maha ja pealmine seib lendas tükkideks. Pole kusagilt leidnud ka neid juppe. :?
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 Nii, asjad nii kaugele jõudnud, et kolmapäeval peaks tulema jahutustaldrik. Homme värvin veljed ja muud gondlid ära ja peaksgi roller enamvähem valmis olema! 8) Homme/ülehomme saata pilte kamh!
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 ning reedel või laupäeval lendame pärnu ma kardan et laupäeval sest varem ma ei saa
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 Jah, kuid kõigepealt peame kambakesi Helari poole minema ja nad nõusse rääkima. Aga teemasse ka: Tagarattapill siis. Kui kõik hästi läheb hakkame kolmapäeval koos harjutama.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 Nonii, hommikul tuli jupp. Panin ära peale, aga aku täiesti ära kustund, tahtsin teada kas starter töödab, või relee mängib mu**i jälle. Velgi ja muid gondleid ei jõudnud eile värvida, vaatab, äkki jõuan täna värvitud, siis homme lakk peale või veel kunagi täna ööse ja homme kokku.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 Veljed ja muu sodi värvitud, suht pasasti sai tglt, värvi oli kah nii pasaauguni vähe. Starteri pm sain tööle, homme ostan laki, lakin ära viskan veljed alla ja sõitma. Homme mingisuguseid pilte ka velgedest ja värki.