Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 15.08 Uued pildid Jubedalt kena masin on ikka. Pildid ka väga hästi tehtud.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 15.08 Uued pildid Tana juhtus onnetus aga eks helar raagib lahemalt :|
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 15.08 Uued pildid Noo, ütleme et kõik suht perses. Sõitsin Elvas täna timole sisse, kuna ta pidurdas äkki, sest jalakäia tahtis ületee, ma ei pannud tähele ja lendasin küljega sisse talle ja siis käisime mõlemad asfaldile külili. Gondlid putsis, muud midagi.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 15.08 Uued pildid Sul ongi nyyd jälle tegevust aga jah jälgi teed mid ma ikka targutan muidu kahju pidevalt kukud tee korda ilusam veel kui enne ja paene müüki ning vsjooO!
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 15.08 Uued pildid Jama ja ,et nii läks. ma olen ise ka ikka mõnusalt ühekorra tagant sisse uhand, ca mingi 35-40km/h oli( vaatasin,et sõber ees hakkab ilusti keerama, siis vaatasin paremale, ja kedagi ei tulnud, panin gaasi juurde, aga sõber ikka jäi vasakult tulevat autot ootama... ) Enda võrr polegi nii hull, jama kui teise oma ära lõhud.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 15.08 Uued pildid Täpselt. Ilgelt pask ikka. Plaanis jah Projekt teha sellest. Rõhk välimusele, kuna mootor on piisav.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 15.08 Uued pildid Paarpäeva tagasi sain autospidosse 110km/h. Endal oli suu lahti, sõbad autos ütlesid tõsiselt et 110km/h oli sees.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 15.08 Uued pildid Siis kui õige sumpa alla saad siis on veel parem
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 15.08 Uued pildid täna nägin ka gondleid.Neid gondleid annab parandada.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 15.08 Uued pildid No, sa mõtled küll, et hoiad pikivahet aga mul oli sama asi. Märg ilm, vaatasin hetkeks kõrvale, mingid lapsed mängisid palli, mõtlesin, et äkki jooksevad tee peale vms ja sõber ees pidurdas ning KÕMM. Õnneks jäid rollerid nagu kätte, et pikali ei käinud kumbki, muud mitte midagi ei juhtunud kui, et tal taguratas on kaheksas.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 15.08 Uued pildid Silkuu jahee! Vittu no, õlitus kadus vist. Ostan vist nüüd 50cc orig. silkukiti peale ja teen masina tiptop korda ja lükkan müüki. :| :?
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc Stage6 15.08 Uued pildid Ma ei saa aru kuidas sinuga koguaeg juhtub. Vähemalt saame see talv jälle võidu kondleid pahteldada ja lihvida