Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 27. Nov Riffel sobiks sinna istme alla tõesti ilusti. Jätad ainult selle korgi ja värgi alt välja.
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 27. Nov sitaks kena dh on , masinal ka mõnus värv peal aga räägi edasistest plaanidest , sorri ma pole teemat vahepeal lugenud eriti .
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 27. Nov Aga palun uuri seda teemat rohkem. Siin on plaanidest ilusti räägitud ja photoshopis on isegi ilustreeriv pilt tehtud, et näha milline tulemus peaks jääma kui masin valmis.
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 27. Nov Helar, sul on lõppude lõpuks esi amordid, mis töötavad: edu!
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 27. Nov Gondlitega möllamine täies hoos, igapäev peale kooli paar tundi garaazis lihvid/pahteldad. Küljegondel juba enamvähem, kõige suurem töö on sisegondlitega, sest need suht put..is. Ega midagi erilist pole, kuid mingid pildid tehtud töödest: Selline asi ka käsil, hetkel ainult lihvitud.
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 01. Dets Minu arust see olekski suht imelik, kui projekti alguses pm masin oleks uus Tööd jätkub ikka mõõdukalt sulle. Jõudu tööle :wink:
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 01. Dets Küsimus, milline siis pm paljas raam väljanägema peab? Lihvpaberiga. Täpselt, aga jah, tööd ikka jätkub.
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 01. Dets Algul mingi 240, siis 800 ja lõpuks 2000ga üle ja siis poleerid pastaga.
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 01. Dets Nii, väikene uuendus. Suured tänud Jannole, kellelt esigondli sain, vana gondel oli mul igatpidi mõras, ning ei viitsind toda parandada. Alguses oli ta selline, ainult lihvitud - Täna lõunaajal hakkasin siis möllama, mingiaeg lõpetasin, teha on veel palju: pahteldatud kohad ilusti sirgeks, kulmud ka uuesti teha ning siis kruntida. Nüüd tuleb jällegi väike paus, kiiret mul sellega pole ka, kuna see on mu viimane projekt ning teen sellest midagi ilusat! Üks küsimus ka, ega kellegil pole kogemusi kroomimisega? Millist eeltööd vaja teha enne kroomimist? (Alumiinium pind)
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 30. Dets uha sinna peale ja alla klaaskiudu, muidu hakkab liikuma ja saab sitt. algul kui ära värvid on jh ilus , aga hiljem tuleb nähtavale.
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 30. Dets Mis liikuma hakkab? Ja mis nähtavale tuleb? Ma ei saa aru.
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 30. Dets no sinna kondli sisemisele poole pead panema klaaskiuriiet, et see võre seal likuma ei hakkaks, muidu kui ei pane tuleb võipola mõre sinna võre ja esi kondli vahele, lihtsalt soovitus seda ei ole kohustuslik teha