Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 30. Dets Ega ma seda võret sinna niisama ei pannud, uputasin kõik praof ja värgid epot täis, see kuivas ära siis alles panin pahtlit.
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 30. Dets Aga ei ole keegi mingeid asju kroomimisse viinud? Tahaks teada mis eeltööd vaja enne kroomimist(Ei mõtle poleerimist!).
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 30. Dets Normaalset tehakse, aga jah, see pole vastus mu küsimusele.
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 30. Dets räägi kasutaja RagnarA -ga, tema kaudu vist saab kroomida
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 30. Dets Jah, ja endal pole mõttet hakata eeltööd tegema, kuna seda lihtsalt ei saa teha, kuna pind aetakse sirgeks tina ja vasega ja seda galvaniseerimisega. Vask on kroomile kui pahtel, lugesin ja uurisin selle kohta.
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 30. Dets no siis ei ole propsa ju, vaja aind kohale viia ja visatakse tünni ja ongi valmis esgondel on kll maru uhke. millega sa nii ilusad tähed sisse lõikasid?
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 30. Dets Ma lihtne poiss, tähed tegin nii: puuriga auk sisse ja väikse saega lõikasin.
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 30. Dets Tellimisse läheb veel Ssp Wave Oversize 240mm ketas. Meeldega ei taha suuremaid, neid juba suhteliselt palju ka, pole seda ketast kellegil näinud ka. Ja tuleval nädalal peaks kättesaama mõningad jupid: Stage6 CNC jahutustaldrik, Yss X-Pro amort, Malossi Short kollektor ja Stage6 koonus.
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 30. Dets klõpsa pilti kui kaup tuleb see jah hea et ostsid väiksema ketta ette endale meeldib ka stage6 ketas võta stock ketas lõika sälgud sisse
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 30. Dets suht mõtetu ketas mu arust, originaal on peaaegu samasauur. aind välimust annab.
Re: Helari Nrg 70cc [Red Projeckt] 30. Dets Minuarust mulle just meeldib ,et ta tahab hallist massist erineda. Kõvasti Edu