Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Ei minuarust ülikõvv kui pepu üleval. Ma arvan et pole pikk talle . Sitaks mõnus ika no.Edu!
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. kas jahutustaldriku saab panna v mitte? mul selline probla et mul polini oma ja see jahutustaldrik ei mahtunud ära.. mutter hakkas vastu kickstarterit käima juba..
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. ei pidanud, oligi selline väike plaanis. Tean, olen arvestanud sellega.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. mul on välimuselt täpselt sama amort taga, jube saast on igatahes, kaks 100kg matsi peale lähvad sis on hää vast, suht jäik teine. loodame et sinu oma on siiski parem.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Välimus võib ju sama olla, aga sul ka YSS ? Igastahes mul sõbral sama amort roxil all, ja umbe hää amort on. See amort on minu käest tellides 890.-
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Täna sain mõningaid asju: Vändapendiksi vastus, roxi esiporikas, kahte sorti klaasriiet. Üks pilt mootorist.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Õhtul Healril hea uinuda. Vaatab natuke mootorit ja juba unedemaal . Ilge relv tuleb kindlast. Ja palju EDU!
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Ülimalt kena mootriplokk Haigelt meeldib. Oleks raha ostaks kohe äraa aga näed majanduskriis :'(