Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Summuti sain kätte, normall asi, pilte hetkel ei saa, ei viitsi teha lihtsalt, mõttetu summuti lihvimine käib.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Sa poleeerid ära ja värki, mis laki sa peale panded ? Informeeri, endal vaja kh sama etap läbida
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Teinud midagi erilist pole. Homme plaan nats nokitseda. Aga mõned pildid - Pildil summuti lahti võetud, muidu kõik asjad olemas. Kuida seda kinni panna? Pakkuge võimalusi.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Seda oleks kõige parem kinni panna mingi kuumakindla silikoniga või mõne kittiga mis kivistuks, Hermets või siis se kitt mis nagu kivistuv plastiliin vms..! :roll:
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Mina seda jama küll kuidagi kinni ei saanud, kui mul Runneril c16 oli. Võta pigem ära see ja telli Attackis carbon kleepsuleht ja keera ümber sellele. Siga kõva jääb.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. See ainult kate silenceri peal! See küll nüüd häält mahedaks ei tee.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Tuttav pani kuumakindla silikooniga. aga ma võtaks õldse ära ja värviks silenceri kuumakindla värviga meelepäraseks.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Selline asi plaanis ongi. Värvida silender gondlitega ühte värvi, ek siis tumepunaseks.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Nõme jääb ju ,kui silenceri ära värvid. Ma teeks nii nagu alpss soovitas! Kugi jh ise tead. Kõvv püss tulemas EDU!
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. silencer ei lähe sittagi kuumaks ju. pane super-attacki vahele ja küll kärab.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. c16 ja homade vahe on suur ning kahjuks isegi s6 racinguga läks c 16 sulama
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Sai siis täna First start tehtud. Karpa vägamööda, hääled olid muidu hea, kauaks käima ei jäänud, hetkel ilgelt jama midagi timmima ka hakata, kuna esiharki pole all ning gaasi väga ebareaalne anda. Aga muidu hea meel, et töötab. NB! Tuleb tänada Hendrikut, et ta mulle süütemängu laenas, kuna ei tea kuna Heino käest enda oma lõpuks kätte saan. :? Üks pildike ka.