Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Rahvas, andke nõu mulle! Ma ei suuda mõelda ja otsustada, kas võtta rolleri südameks Polini Corsa või Metrakit SPII. :?
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. corsa peab kauem vastu aga sp annab paremat väänet ma võtaks corsa saab kauem sõita
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. rahu ragza , 19 heppa ei tule kohe kuidagi sellest full-racing Malossi team speciga läks SA andmetel 14,6 kw
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Ära pordituna saab spII-st migi 20 heppa välja. Hetkel kisub mul ikka sinna corsa poole, kuna plaanis palju sõita ning kui keegi mul teda selle aasta lõpuks ära ei osta, siis jääb masin nö pühapäeva masinaks. Tähendab et siis tuleks midagi hullemat peale, muidugi siis juba hullemat kui mk spII.
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Kuidas muidu see istmelukk välja käib, mina ei saanud migni nipiga seda sealt kätte :?
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. krt endals varsti sama jama mul ka vaja :lol: eks siis midagi välja mõtleb. kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab!
Re: Helari Piaggio Nrg 70cc 1996. Kõvv piltidelt nagu värvitud pill valgemõnus tegelt leharil plaanis MHR team 2 peale panna