Aga kahjuks ma ei tea mis värvi juhtmed sepial on, cdi peaks olema neil süütepoolega ühes nagu piaggiol, minarellidel täiesti eraldi jah.
mtea,õhtul kui viitsib teeb pilti :roll: ei tegelt ma kohe garagesse,kakun lahti jutud ja vaatab mis saab :|
Zõun, parem loobu, see kaido on selline juhe, et ei saa mitte sittagi asjast aru. Nägid ise, isegi kolmest lausest läbinärimisega olid vennal suured probleemid. Katsu joonistada või sõnahaaval talle selgitada.
Tekkis küsimus , kas see "Jott" vms on mingi debiilik? igas teemas käib lärtsumas ja oma ila suust välja ajamas.
Jott on minumeelest täpselt nagu nood kommentaatorid seal postimehe ja õhtulehe jne kodulehtedel. Hirmsad maailmaparandajad ja teavad kõigest kõike, aga endal pole ometigi midagi targemat teha, kui netis vinguda kõigi maailma hädade üle ja jagada kõigiga oma teadmisi.
Vend kukkus targutama et PWK karpad mõeldud ainult 2t pillidele jne jne, pohhui et enamus võistlus pitbike sõidavad PWK ja VM karpadega.
Trrrr, milles nuss on.. :-x 25cm3 atv, paar aastat seisnud. Hakkasin siis pihta, mingi benafilter oli vahel, võtsin lahti ja see oli juba nii sitane, et viskasin selle paberi filtri sealt minema. Vahepeal panin ka teise filtri peale, mingi suurema. See oli liiga suur ja ei tahtnud bena edasi anda. Panin siis algse tagasi ilma paberfiltrita. Bena jooksis kraanist edasi. Kakkusin küünla maha ja ilus pruun oli, rohkem mustem. Proovisin sädet, säde oli ilus sinine. Panin siis kõik peale tagasi ja proovisin tööle. Tõmbasin ja tõmbasin aga ei midagi. Milles võib olla probleem? :-x Aa ja karpa pidi ka puhas olema, aga ei tea kas tõsi.
Ma ei tea, pigem ajab tüüp teiste üle lolli juttu või siis tarka juttu selle kohta, mida kindlalt teab. Ei klähvi niisma teemades. Viskab nalja inimeste üle jne... Ei tea suht normik vend isegi, pidevalt nalja saab arvutitaga
Jälle üks mure. Seal kus see tagaketta kinnitus on noh see suur metall huinjaa see ei tule lahti, proovisin juba sidurit blokeerides jne.
teine võimalus on muidugi räige jõuõlaga lahti keerata, nii et paar matsi rolleri peal(tagavelg küljes) ning suruvad pidurid peale, sina keerad mingi kahemeetrise jõuõlaga lahti. Ise teinud nii kui suruõhk enam ka peale ei hakanud mutrile mis oli saanud keemilist metalli.
ma tegin sõbraga ime kergelt , aga ei mäleta täpselt , mingi lehtpadruni võti , mis läheb siduri kella aukudeses vms ja siis keegi hoijab ja teine keerab .
ise kasutan selleks vanat ja head venevõtit milleks on haamer ja meisel .. vahel kasutan ka relaka kettavõtit,pistan sidurikella aukudesse ja keeran valla :roll:
v ,gv,bn,vldl hglblv fgv..gögögö bäõg vöäfõõgõ hgõõbbõ nõbvõ fõõbvõ b,nbpögöbvljlföögühgügfühhüüühbüjükmõnäkm õn km'jm'm'cfäöäg bõ hbüfvõäühübügvühü müõhnõhõmõ õhõjmõjhõjõõnõümõ äjõ, õj õ k,jäõjõhõõjõnõ õhõõjmõn õ mõnõõgbõnõõ nõ jnõhnõmõnõmõ õähjõõnõmõnõäm õjmäõmä,ä'mõ m,''m