Sassu vaata uuesti juhtmed üle sest paljud juhtmed ja nende värvused on väga sarnased ja sama pisikuga!!!!!!! eriti lenksu osas .....see mass ja starteri juhe tee Korda lühise vāltimiseks aga edu samas pildid oleks hea mõte teha Saab rohkem aru
Ma tegin ainult kaks juhet lahti, massi ja starteri - neid ei anna väga valesti tagasi panna. Homme vaatan üle selle sulanud koha.
See võibolla mingi NRG´de probleem, endal sama jama vist. Nimelt enne talveunne panekut lakkas lampi töötamast tagapiduri tuli, suunad, starter. Kuna proovisin ise näpuga starteri junni alla lükata ning starter töötas, siis see läbi ei olnud. Lõpuks arvasin, et pidurikonnad läbi aga kaks korraga ei läheks eluilmas. Muideks võtab see roller järele starteri aind sel juhul, kui tagapidurituli läheb pidurit vajutades põlema. Kunagi keegi rääkis ka, et sellel rolleril kogu el. süsteem ''jada'' ühenduses ja kui miskit vahelt puudu või ära siis ei tööta enam korralikult. Mul lakkasid suunad ning tuli töötamast ka tänu sellele, et võtsin õlipaagi anduri tagant järelt ära, niiet kontrolli kas tolle panid ka tagasi vms... Igatahes vea ülesse leiad, siis ütle mulle ka, äkki meil samad vead vms... Sest '' sümptomid '' rolleritel on samad.
Tundub lühis olevat, benaandur ning õliandur mõlemad loevad massi pealt, seega kui mõni muu juhe massi lööb, panevad andurid ka segast.
Ühenda õlipaagi anduri juhtmed tagasi, vaata mis juhtub. Kui hakkab toimima, vaata mis juhtub kui anduri juhtmed kokku panna. Kui toimib, ühenda kokku ja eemalda õlipaagi tule pirn.
Masin läheb topkast käima,aga muidu ei lähe,bena nagu saab kätte ,mis viga,ikkagi karpas mingi teema ?
Tundub lisa õhuga mure .Vaata üle ka võõlikute süstem ja piiluda võiks ka simmerite poole ega mingit leket pole.
Tervist, kas keegi oskaks öelda, kui on derbi sendal valuvelg all, kuidas ma saaks spidomeetri trossi sinna ühendada? veljel nagu spidomeetri tigu kaasas ei olnud. või sinna saab derbi origiaal teo ka panna?
kakoi morini ? kas ditech või mõni muu , näiteks italjet formulal on morini mootor ja ditechil ka aga moortori kinnitused on erinevate kohtade peal.