Selline küsimus siis , et kas speedfightile saab ka panna aeroxi taguvelje vahejupiga ? ja kas 100cc aeroxile sobib 50cc mähis ?
Mul probleem rolleriga,proovisin täna sõita ja kui täiskaasiga sõita siis poob mootori hingest kinni,lased rutskat natuke järgi siis sõidab normaalselt.
Kui see minu müüdud roller on siis on ilmselt lahja segu. Piira õhufiltrit või pane suurem düüs või keera segukruvi sisse ja tõsta nõela astet.
Segukruvist saad timmida tühikäiku pmst aind, kui segu lahja on, siis tuleb nõela aste allapoole panna, ehk nõel üles tõsta praeguse ilmaga mingid segu timmimised jms suht mõtetu
Selline probeem siis, et kui täisgaasiga kohapealt kiirendada kiirendab ilusti lõpuni välja aga kui lasta kiirus mingi 15 peale ja siis täisgaasiga kiirendada hakkab roller vahele jätma ja paukuma??
Tervv: küsimus selline ,et palju nendel s6 sport ja mid klassi kuuluvatel silindrite eluiga on ??? Kilometraas
See oleneb kõigest. Kui palju on mootorit forsseeritud, õlist mida kasutad ja kütte/õli vahekorrast, kui tihti õhufiltrit hooldad ja millist filtrit kasutad, mis teekattega teel sõidad, kuidas sissesõit tehtud ja kui palju, kütte kvaliteedist, ka segu on paigas, sõidustiilist, kas lased mootoril ilusti soojaks minna või annad kohe pähe, kui korralikult mootor kokku on pandud, millise kvaliteediga juppe kasutatud jne
Tervist ,mul on 2 küsimust esiteks : kas on väga suur vahe kui on D50B0 mootor aga AM6-e summuti on. Teiseks: kas on sellist juppi müüa kusagil kui mul on selline summuti, et saab ühendada vedrudega silindri külge aga silinder on ise selline et saab ainult poltidega ühendada summutit. või saab kuidagi ise meisterdada? või on pilti sellest kuidas ise teha ?