Tüübid, kas keegi teist on paigaldanud esituledesse led ribasi? Kuidas te selle klaasi eemaldasite ja tagasi liimisite? mul epot, sellega saab?
Kuumaõhupuhuriga pead vaikselt liimi lahti sulatama, siis saad ära võtta ja pärast paned silikooniga kinni tagasi klaasi.
Ou tüübid. Plaanis supermoto/enduro osta. Saate soovitada? Derbi Senda Aprilia Sx Aprilia Mx Yamaha DT Gilera RCR või mõni muu? Mis nende omadused headhalvad?
Senda ilmselt kõige tegijam, vähemasti vaadates põhjanaabrite poole. Neid sõidab igas väljalaskeaastas ringi.
ma võtaks aprilia sx-i ,meeldib,aga midagi otseselt selle kohta öelda pole,pole ennem supermotot omanud :roll: yamaha dt ka täitsa timm pill 8)
Iseenesest võtaks ükskõik mis masina, kuid minu silmis on paremad kõik, mis EBS, EBE, D50B0 mootoriga. Aprilia SX/RX , Derbi Senda , Gilera SMT/RCR . Mootorid neil enamvähem samad, ainult jahutuse erinevusega(D50B0 mootoril sisseehitatud pump, EBE/EBS mootoril lühikese voolikuga). Välimuse järgi vali, milline meeldib(soovitatavalt 2006+) Aprilia Mx on AM6 mootoriga, mis juba piisavalt vana ka. Seda ei soovitaks siis. Ainuke masin ka, millega sõitnud pole :lol: Yamaha DT kohapealt ei oska midagi öelda. Kui mälu ei peta, siis see ka AM6 mootoriga ning mina seda ei poolda
Mina ütleks just vastupidi, enne võtaks AM6 mootori, kui ühegi teise. Sitaks lihtsama ehitusega, veepump väheke loogilisem kui derbi D50B0 oma, ning isegi lihtsa ehitusega, saab sellest kõvasti rohkem jõudu välja pigistada väiksema vaevaga.