Lasin asja tundval mehel teha ja ta panin need üldse selle külma ja sooja meetodiga sisse. Niiet selles ei tohiks viga olla. Homme võtan siduri küljest ära ja vaatan mis teeb.
tankimas käisid enne seda? täpselt samamoodi teeb ta ka siis, kui ise õli paaki valades see peaks voolikusse vajuma seljuhul lased licalt vooliku tühjaks ning toores peal v ns kohapeal töötada tükk aega, läheb üle (hiljem paaki õli nats juurde) licalt mainin
Keegi oskab öelda, kuidas ühendada boost bottelit õigesti, ( 2x ) mille vahele panna ? Olen näinud, et kollektorisse mineva vaakumi vahele, kuigi minu kollel sellist auku pole ˇˇ
Justnimelt kolmikuga vaakumi vahele ehk siis kollektori ja vaakumklapi vahele.Kollektorilt peaks ju vaakumivoolik tulema,või tegu mingi erineva asjaga..
oleks võinud sel juhul kirjutada ,et " on tutikas" vms .ju ss asi vändalaagrites v vändas ( kui need on vanad mitte tutikad)
Võib küll reduktoris viga olla,sealsed laagrid vms aga võta tagumised taldrikud ja sidur ära ning proovi reduktori võlli liigutada.kui loks sees siis jah reduktori laager küpse.
reduktor ei loksu, aga täna panin tähele, et 35-40 pealt tuleb ka korraks vibra sisse ja siis kaob ära
Mis teha, kui magneeto on nii kõvasti kinni vända otsas, et tõmmitsaga ei tule ka otsast. Enne keerad tõmmitsa putsi, kui see lahti tuleb :lol: ?
Mina seda laagrit pole jõudnud vahetada, aga eelmine hooaeg kui masin seisma jäi, siis sellist jama polnud