Vaakum perses, ei saa bena peale, kui filter vms asi on siis vaata kas filter ikka täis on . Võimalik ka lisaõhk.
Tervist Rk rahvas Siuke mure siis. Ostsin masinale tutika champion L86c Küünla ,Kahjuks Kuumusastet ei tea aga tundub üsna kahtlane seee, Sõitisin siis maisnaga veidike. paar km-t ,hakkas lampi jebima,jõud nagu kaoks ära,komp on väga hea, proovin tesit küünalt töötab hästi,mingi NGK R oli, Lõpuks to ka vastu ei pidanud ning hakkas samamoodi jebima, Ühesõnaga, Sööb siis masin küünalt,Panen uue küünla jälle töötab ilusti mingi max 15km , korralikkult saab kuuma ka masin ikka.Soovitage head küünalt siis . Mis mul ikka kestaks ka.
Soovitan sul võtta scooter-attack lahti, valida enda masin ning võtta silinder lahti ning all on kirjas, mis küünal soovitatav ja see ostagi. Mul sõi enne samamoodi, kuni nn soovitatava küünla sinna sain :roll:
Üritasin leida midagi sealt aga kasutult. https://www.scooter-attack.com/shop/#!/ ... -10mm.html Siit nagu ise ei loe midagi välja.
Mul suht ei lae mingil põhjusel scooter-attacki ette, aga enamasti 70cc sport klassi silindritel kõigil : NGK B8ES B9 on mid-race'l
Vaakum läbi oleks,siis teeks pooo ja läheks uuesti käima,kuna masin saab pidevalt bena peale. Kas muidu tuurid kõiguvad ka,kas paugub,või tuurid koguaeg kõrgel ?
Motohobis on need irdium küünlad vms,12 soojus astmega,vot seda küll ei usu et tolle küünla ta peaks ära sööma.
Seda muidugi sel juhul, kui vaakum läbi on ning tuleb pidevalt peale, räägin sellest, kui gaasi põhja andes ei tule bensiini peale vaid tuleb väikse nirega nagu minu võrril oli :roll:
Ei kõigu,tuksub kohapeal kenasti tükkaega ning siis sureb välja ,gaasi andes teeb böö ja sureb välja..
Kui ei jää, pane NGK R B9ES Paar tavaküünalt on mul millegi pärast kiiresti läbi läinud, kuid resistoriga küünlad (NGK R = Resistor) on väga hästi mul kestnud.