malossi kollast julgen soovitada. Proovi ära, siis peaks asi teine olema. Ning, äkki masin kütte näljas ka. Kui ta sul uuesti kiirendades sureb
Hetkel ongi kollane sees aga uuesti kiirendades just kiirendab jälle hästi. Kui kiirus langeb 40 peale umbes siis saab uuesti kiirendada.
Kas carbonklapilehtdedel tohib põimimiskohast valgus läbi paista? Mul ühel klapil poolenisti paistavad ruudukesed läbi.
Ma igaks juhuks küsin, lihtsalt tundus huvitav, et üks ei paista läbi üleüldse ja teine leht poolenisti. Ehk siis muretsemiseks pole põhjust, lehed peale ja tuld?
mul oli ostes kaks paari lehti,yhed samad mustad ja teised läbipaistvad kusekollased, arvasin algul sama, et ehk mingi trikk paigaldamisel,et yhel pool kusekollane ja teisele poole must.tegelt vahet pole, perse lähevad need lehed varsti nkn.
Kas reaalselt on seal augud ka sees ? või lihtsalt lahjalt põimitud ? Minuteada ei tohi nad läbi paista muidu, "lekivad" siis ju
Nagu oleks augud. Aga seljuhul tehasest saati, sest ma ei usu, et asi saab nii deformeeruda. Nagu täiesti meelega oleks justkui tekitatud sinna. Lekke oht võib tõesti olla, kuid näiteks puhudes ühelt poolt teisele, ei tunne, et mingi õhk jõuaks teisele poole, kui siis ülivähe..
Leht on leht, kuni silmaga nähtavat auku sees pole, või tükki küljest pole lennanud, töötavad nad. Niivõinaa varsti kuluvad läbi, nagu carbon lehtedele tavaline.