No, sisuliselt ma tahtsin seda õelda, et aku tahab tööd. Kui pidevalt kasutad seda, kestab see kauem kui seistes, sest siis toimub laadimine.
Kui pliiaku pinge langeb alla 10,7V, siis algab väga kiire sulfadeerumine, mis saadab aku akudemaale ruttu tagasi. Ilmselt on akude eluea pikendamiseks mõtet osta selline tänapäevane laadija, mis ise aku olukorda kontrollib ja vajadusel laeb. Üks asi veel, mida tähele panna: hooldusvabade akude laadimine tavalise akulaadijaga võib ka aku akudemaale tagasi saata. Nende laadimiseks peaks kasutama tänapäevaseid laadijaid, mis selliste akude laadimiseks ette nähtud.
Kas 2 taktilisi masinaid saab veel arvele võtta? Lugesin foorumitest, et need varsti ära võidakse keelustada saaste tõttu aga infot ei leidnud kas saab veel neid arvele võtta.
Tõmmitsaga oleks jah õige aga kuna ega tõmmits vast odav pole ja paljud ei raatsi raha kulutada selle ostmiseks siis mina oma masinatel olen kaheltpoolt tava otsaga kruvikatega urgitsedes laagrid maha saanud,ilma kahjustamata.
Järjekordne küsimus on, et kas rollule saab panna lisatulesid? Nagu piltidelt näinud olen siis saab. Ja teine küsimus on, et kuhu neid ühendada kui saab?
Kui lisatulede all mõtled lede, siis küll. Paigaldada võid neid kuhu hing ihkab. Üldiselt ühendatakse need aku peale, kuid on ka igasuguseid teisi võimalusi, kust voolu võtta.
Pole mingeid takisteid valmis lisatuledele vaja ! Neid vaid siis vaja, kui soperdad ise LED jublakatest mingid tuled kokku!