Ei tea jah, enamus räägivad seda juttu aga osad ütlevad jälle, et laagrid saavad valu, sest hermeetik jääb liiga õhukeseks vms..
Spets tõmmitsaga mida keegi ei jõua osta. Teine varjant on kahelt poolt kruvikad vahele äsada aga oht vänta kahjustada.
No ma mõtlesin ka, internetist lugesin, siis pmst ei saagi kuidagi seda lahti v.a pead ära lõhkuma. Praegu dilemma selles, et 70cc vaja toppida, aga ma ei tea, kas praegused laagrid seda kannatavad. Ideid? :roll:
Kas tõesti ei ole poode kuskil?See B3 part vms töötab ju.Vii nende juurde.Teevad ära ja saad enda Arisali peale panna.
Võtsin korra rolleril silindri maha ja panin peale tagasi aga enam käima ei lähe. Säde on olemas aga küte ei jõua küünlani.. milles asi? Enne silindri mahavõtmist töötas perfektselt.
Kui ma võtad kõik kupatuse, siis ju ei olegi sul bens kohe olemas, ma lükkasin päris pikka aega enda oma tööle Muidu jah, minaise, sa oled nõus ära tegema, kui ma su b3partsi selle toon?
Ainult sina tead mis lisa jama sa korraldasid. Vb sa isegi ei saanud aru kui midagi lisaks silindri maha kakkumisele teha suutsid
No mina sain enda oma hästi tööle kui lükkasin ikka sitaks suure hoo sisse ja siis panin käigu sisse ja läks tööle.