Spirit: Mis mõttes korda? Enne läks muidu ühest matsust käima BeAfro: Jap, sellel masinal pole käike. Lõppkokkuvõtteks peaksin siis mingi aku sebima ja starterit käiama?
Kui käima ei lähe, siis pole ju korras või mis? Kuin elektristarter on peal, siis see on ette nähtud käivitamiseks ja kickstart on erandolukorraks.
Kui sa oled seda juba ooksele ajamiseni tampinud, oled ilmselgelt midagi valesti teinud. Neti kaudu vast ei oska keegi sulle midagi õelda. Küte ikka silindri jõuab? Võid ka eetrit proovida, kuid ilmselgelt on midagi mäda.
Selles jama ongi, et ei jõua aga ma olen kindel, et ma midagi peale silindri ja silindripea ei näppinud ja tihendid panin tagasi ka... Saaksite tuua mulle näiteid mida ma võisin silindri kookimisega ära rikkuda? Siis tuleb ehk meelde ja saab vaadata.
kolvirõngad võisid ära lõhkuda, tihendit kahjustada ja nüüd võib lisaõhku saada, mõne tikkpoldi keerme võisid üle keerata või siis liiga vähe, kolbi võisid kahjustada jnejne
Oot, oot ühe polddiga on küll jama, et mutter keerab üle, kas see võib seda nii palju mõjutada kui teised 3 tugevalt kinni?
No nahka sa üldse mootorit näpid kui sa ei mõista, et kõik pole korras kui silindril vaid 3 mutrit 4-st mutrist peavad. Parem viia kellegi juurde, kes jagab matsu.
Vaatasin, et alumine tihend oli servast katki läinud, ehk põhjustab see seda... keerasin ka katkise keermega poldi välja ja lasen uued keermed sisse, eks näis mis tulemus.
No mul murdus polt väljalaskeava keermesse ära ja see oli vaja välja puurida milleks oli vaja silinder maha võtta
Ei tea kust inimene siis õppima peaks kuidas ja mida teha, kui ta ise seda kunagi teha ei saa? See foorum on mõeldudki selle jaoks, et kui keegi milleski jänni jääb, siis saab ta teistelt "targematelt" nõu küsida, mitte selle jaoks, et seda mõttetut pläma kuulata, mis mitte kuskile ei vii.