Tervist, selline küsimus siis, et kas keegi on piaggio ketta vahejupile proovinud aeroxi velge panna? Teoorias nagu peaks sobima aga kas see reaalselt sobib ka?... PAKKUGE 19-21 KARPAT!
mul selline jama et säde oli sain käima ja nats sõita siis sures välja ja ei mingit sädet (vänta palju tahad) kas asi syytepooles??? ja teine mure on see et pingeregulaatorist tuleb starterit andes plõksuvat häält tegu on quinqi-ga
Mis nuss on? Unustasin benakorgi peale panna ja masin suri välja. Enam korralikut käima ei lähe, pöördesse ka mitte. Peale pikka seismist läheb tööle, saab sõita, kui kiiruse sisse saab siis läheb normaalselt pöörde, siis kui hoo maha lasen kooleb kohe ära, käima enam ei lähe, peab laskma seista.
Säde on ja kütet saab ka peale, aga käima ei lähe. Korraks läks käima, töötas ilusti, aga gaasi andes hakkas surema. kui töötas sai silku küljest vist veidi särtsu. Ka lisaõhk?
Kui tühikäigul käib nii nagu peab, kuid gaasi keeramise peale ainult poob, ei saa piisavalt kütust peale, ehk siis karpa ära puhastada. Kui ei toimi, siis võib ikkagi lisaõhk olla.
No ei oska siis keerata või halvad tööriistad tal. P.S. Miks peakite Teie tema eest küsima siin,kuidas keermeliimi lahti saab?
Sest tegu on minu masinaga, millel üritasime sidurikettaid vahetada. Minu tööriist oli, mingi hiina oma.
Kas mitte keermeliimi nii lahti ei saa, kui enne seda kuumutada? (antud osa siis, kus keermeliimi kasutatud)
Oli just sama asi ATV'l otsisin kõik võimalikud vead läbi ning lõpuks tuli välja, et lisamassi tahtis
paned kuskilt juhtme otsa mingi poldiga bloki külge v variokaane ja bloki vahele ja teise otsa vead kuhugi raami külge