Tervist Rk rahvas . Nimelt tülitan teid kas suunatule relee võib olla putsis. Kui suunad sisse paned töötavad samamoodi nagu us-parkid. Või on aku kottis.
Korraga? Mul oli endal see teema et kui ntks parema poole sisse lülitasid põlesid ja mõni kord õrnalt vilkus, aga pöörded ülesseajan siis töötab, hoopealt jne.
Nüüd on teine mure nimelt roller sööb kaitsmeid. Süüte saad sisse panna aga välja suretamiseks peab tõmbama süütepooli juhtme tagant . Kas pingeregulaator võib läbi olla.
Kui mootor ei tööta ning süüde sees, lööb kaitsme läbi? Kui jah, siis kusagil süsteemis on lühis. Muul juhul pigem pingeregulaator läbi. Välja suretamine toimub läbi süüteluku sädeme maandamisega, seega kontrolli kas süüteluku taga kõik juhtmed ühendatud ning korras. See oli kunagi ammu unisena kirjutatud, mõtlesin selle all siiski pikka, ehk siis kiiret ülekannet.
Mis jama on kui täiesti tühja koha pealt hakkas roll vahele jätma. küünal vahetatud. https://www.youtube.com/watch?v=D_I0jEQ ... e=youtu.be
Uued klapilehed peal ja ikka ei lähe tööle. Trelliga läheb aga starter tööle ei vea. On kellelgi veel ideid ?
Pill yamaha tzr 70 vist ei jahuta korralikult vahetatud tihendid ja jahutusvedelik, radikas läheb kuumaks ehk siis vist termostaat ja veepump korras vist sõitimisel pikemal otsal kadus jõud jätsin seisma ja külmana oli jõud olemas. Milles viga võib olla?
Tere mul on siis selline küsimus. Mul on Honda X8R-S edasi liigub hetkel - 60kmh aga vahepeal kaob nagu jõud tagant ära ja hakkab munema isegi hiinakad võiks must tagal mõõda panna , muidu külmalt läheb täitsa enam vähem. Mida tuleks teha ? Ja mida tuleks juurde panna(muuta) ,et läheks paremini edasi praegu peal kõik original. Ise eriti rolleritest midagi ei jaga nii ,et ei ole hakkanud ise torkima.
Selline mure: masinaks Aprilia Sr50 ditech 2003, sõites vahepeal selline tunne, et oleks nagu kütusenälg, lihtsalt poob korra kinni ning kui siis gaas korraks maha lasta ja uuesti gaasi anda siis läheb jälle edasi, kas ma arvan õigesti, et bensupump on läbi v on mingi muu probleem?
Päris kindlasti süütes (nt mähis lahti, kiil pooleks, osadel masinatel lisamassi kui ei ole. Võibolla CDI, süütepooli või küünla viga aga see vähem tõenäolisem)
Kas keegi saab aidata rolleril aku täis aga starter teeb mingit pininat sai uued kaitsmed ikka sama. Kas starter läbi või mingi muu viga?
Masinaks R ja mure selline et jätab päris korralikult vahele. Tutika küünla panime peale - ei midagi. Teist CDI-d sai proovitud - ei midagi. Lisamass sai veetu - ei midagi. Siis proovisime ka teist küünalt töötava masina pealt ja ikka jätab vahele. Ainuke asi mis hetkel proovimata jäi oli mähis. Enne kui päris mähise kallale läheks ootaks veel ideid mida proovida.