Help@Chat

Discussion in 'Help!' started by Z0ne, Okt 5, 2011.

1. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    segu on vaene ju? pane suurem düüs.

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Downhill lenksuga saab sellisel tingimusel arvele, et on olemas spidomeeter koos näidikublokiga.

3. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    ehk ss midagi koso taolist ? :roll:

4. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Kosod sobivad ning on tänavalegaalsed, politsei midagi küsima hakkab siis enamus kosodel on E-märgistus kindlalt. Sobivad ka teised spidod, kasvõi teiste masinate pealt.

5. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    oh.. tänks düüd 8)

6. evvuu

evvuu New Member

241
    0
    0
    probla nüüd sellega et masin ei jää käima. teen algul topkat, kuna ise ei lähe käima, kui käima läheb siis gaasiga mängides töötab, kuid kui gaasi rohkem anda, siis hakkab pooma(olen segukruvi keerand sisse poole) ning siis sureb välja, käima jälle ei lähe, kui ainult topkaga. Küünal on ka päris tume, ei ole selline kohvi pruun, nagu peaks olema. Kas see mõjutus võib tulla külmast ilmast, või saab kuskilt lisaõhku? Sügisel töötas sama setiga väga hästi.

7. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    probleem rehviga,et sõida ringi rehviga millele on sisse keeratud puukruvi,muidu õhu ei pea,et ehk on kellegil mulle mõõduga 130/60/13 rehvi pakkuda kokkuleppelise hinnaga :roll:

NB: asuda võiks tartus või tartumaal :roll:

8. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Kasuta varuosade ostu teemat. Või uuri müügiteemast. Kõik ei tule sulle kandikul kohale.

9. Tarjo

Tarjo Active Member

1,118
    0
    36
    Kellelegi on äkki olnud R'i spidoga probleeme ja oskab lahendust pakkuda?

10. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    siit siis rohkem infi tario, probleemi kohta :roll:
    Postitas Tarjo, » 28 Mär 2012 12:33 pm

Tervist, keegi teadjam vend oskab öelda, kuidas R'il spidojama korda saada? Spido oleks nagu lühist saanud kuskilt ja nüüd spido kõik asjad ära resettinud. Kellaaja saab paika panna aga nii kui süüte välja keerad läheb nulli. Samuti on spidoseier 0 asemel 30 peal alguses. Kunagi kellegi teemas oli ka sarnane teema, aga enam ei leia üles.

11. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    väike küsimus,et kui ma võtan spidogondli küljest spido ära ja paigaldan selle ajutiselt mingi klambritaolise asjaga DH lenksu külge,et kas nii saaks arvele võtta ? :roll:

plaan midagi sellist aga DH-le teha [​IMG]

12. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    võta nii arvele pärast pane dh peale.

13. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    mõtled nii nagu mul pildil on ? et tavaline lenks ja teen klambriga spiti sinna külge ? :roll:

14. try all

try all New Member

821
    0
    0
  15. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    olgu... tänks rahvas... ma ei tea mida ma ilma teieta teeks :roll:

16. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    +1 8)

17. zaneel

zaneel Member

435
    0
    16
    facepalm

18. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Ei saa, spido plokk peab näitama ka, et suunatuled vilguvad ja neid asju oli veel mis näha peab olema.

19. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    sul on õigus,ma mõtlen ise ka,et malakal on 3 näidukit, 1. spitt 2. akutase näidik 3. suunatulede ja muu huinjaa oma,et kui ma keevitan mingid klambrid külge,asetan spido ja muu jama,et ss peaks kärama ju ? :roll:

20. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Kui kõik seadusele vastavalt teed, siis ei teki probleeme.

Jaga seda lehte