värvust loetakse raami järgi .kas siis must või mis värvi raam on .Passi pannakse lisa märge mitmevärviline .
Kui kasutad punast survekat siis mina topiks sisse siduri vedrude asemele kollased mile põõrete haarduvus on kuskil 5-6tuhande juures ja rullid võiksid jääda 5g kanti puhtalt katsetamise asi ja kui panid koonuse kas segu ka muutsid kuna õhku võib palju algul peale saada mis ei tee silkule head.
Tänud nõu eest. Ei, said natuke valesti aru Probleem mille kirjutasin oli kellegi teisel, kelle on ka Super9. Aga endal tekkis täpselt sama jama. Rulle võib pooleks ka panna eks, üle ühe?
Olen proovinud pooleks panna aga kuna on olemas rulle mille kaalud kõiguvad 0,dega kas on mõtet .Katsetada võib alati.
no nii .. poisid aidake ruttu... nimelt häda selles,et panin tähele ,et mul ei tööta enam ükski asi ,spidos tuled ei põle tagapidurituli ei põle mitte midagi ei tööta,aga masin käib ise nagu kell .... tegu minarelli horisontaaliga millel pole akut peal,aga tuled ja möllud peaksid ikka töötma,sest enne tähelepanekut töötasid kah ... aidake ruttu palun ..
töötab küll,aga sain vea teada,asi selles,et panin täna spidoka peale,benanäidukist oli tulnud 1 juhe küljest ära ja läks massi.... võtsin süsteemi lahti ja hopsti sain korda aga tänud ei aidata proovisid 8)
Poisid, probleem jälle. Ei mäleta enam, mis voolik Dellorto 17.5 karpal (Piaggio, Sr50R originaal) kuhu otsa läheb, ehk keegi saaks pildi panna vms
aga nii see on ju ... seal peaks 3 voolikut olema ...1. on kõigepeenem mis on õlivoolik 2.on keskmise paksusega ehk õhuvoolik 3. on benavoolik ja karpal olevatel otsadel on sama järjekord ...
Sorri.. ei saand enne su lausele õieti pihta.. täna mul üldse midagi viga, millegagi hakkama ei saa enam :S:S