kle ära ärple siin,ega see,et sinul chindsu on ,ei tähenda seda,et nüüd enamus rolleritel on nii !! :lol: :lol:
remondi töökajas keevitavad nad üldjuhul lihtsamaid asju ja metalli, oleneb mida sul vaja keevitada, kui blocki siis pead ostima alukeevitust ja ühte head kohta ma tean, metalli ehk raami puhul saaksid ma arvan ehk autotöökojas tehtud.
eieiei ma mõtlesin et keevitan c16 selle väikse otsa ülejäänd sumpaga kinni aga tänud btw, lähen mingi päev lendan live autotöökotta kuskile.
Selline mure siis, et kui rollerile gaasi annan, ei taha ta kohe kohapealt ära minna, vaid kogub nati pööördeid, ja siis tuleb äkiline tõmme. Asjal on peal 5g rullikud, kollane survekas, kollased sidurivedrud. Tahaksin et masin läheks kohe gaasi andes kohapealt minema, tippkiirus vms ei loe mulle, vaja on äkilisust. Äkki keegi oskab aidata, mida peaks variaatoris muutma?
asi on siduris selle töö kohta saad lugeda siit viewtopic.php?f=47&t=2055 kui tahad, et kohe läheks kohapealt siis pane stock vedrud sidurisse.
Täitsa *PIIKS*, üritan siin õpetuse järgi piaggiole kicki vedru ja poolkuud paika panna, aga no lihtsalt ei saa, see vedru tõmbab end üle selle ümmarguse osa ja jääb poolkuu alla nii, et poolkuu ei saa täitsa paika minna.. :| , on ehk kellelgi veel mingeid soovitusi?
Kuullakallis t***jura, see teema ongi selleks tehtud et abi küsida , kui olemas selline koht, siis miks peab säga otsingut kasutama ??? :roll:
http://www.upload.ee/image/2218518/piagg.png Punane- sinna taod haamriga lapik kruvikeeera sinine- siis võtad teise lapik kruvikeeraja vms ning surud vedru osakese sealt vahelt välja ja samal ajal lükad poolkuu alla(vaata et poolkuul oleks kohta all) Mina olen nii saanud igatahes
Tere. Masinaks aprilia sr50r . Karpa puhtaks tehtud õhuga tutikas küünal nii sumpa ilusti kinni pandud . Asi selline hakkad sõitma poaned punnipõhja 0-50 rebib ja siis hakkab vahelejätma. Milles probleem võib olla?