Help@Chat

Discussion in 'Help!' started by Z0ne, Okt 5, 2011.

1. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    Vahele jätma? rullid?

2. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    endal oli aprilia rallyga sama teema,minul oli veaks see,et piibujuhe peksis üle,et nagu liiga vana oli ja sädeles vastu massi .... aga ma ei usu,et sul selles asi võib olla ... igatahes ma ei tea ,proovi igaksjuhuks uut küünalt :roll:

3. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Kas yasuni R jääb stock piaggiole kangeks? Oleks selle asemel mõtekam võtta ZX?

4. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    zx istuks paremini, aga kui Yasuni timmi saad siis parem kui revers jms. Ma müün odavalt Ri 8) osta ära!

5. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Tänud nõu eest! Eks ma mingi aeg proovin jälle. :)

6. karla103

karla103 New Member

159
    0
    0
    Nagu litid gaasi põhja ja ss 0-50 kiirendab siis edasi hakkab peksma üle või nagu tõmblema aga tuurid üleval koguaeg . Mis viga võiks olla ?

7. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Lühise korral käitub umbes nii. Samas nii uuel firmakal ei tohiks väga lühist tekkida..

8. karla103

karla103 New Member

159
    0
    0
    Kus lühis võib olla ? kuidas kindlaks teeks ? Aga mul tuli selline probleem siis kui ma sügisel sõitsin koonukaga ja siis läks karpasse sitt ja tegin karpa puhataks .

9. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Karpa on endiselt sitane siis.

10. rrrauno

rrrauno New Member

486
    0
    0
    keegi teab mis asi see peale benavooliku otsa on? :roll:

11. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    ehk mingi õhunippel? või kui kuju järgi vaadata,ss nagu käiks tooreklapile eraldi benavoolik .... :roll:

12. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Õlivoolik ehk, kui õli pole siis vaakum. Rohkem voolikuid tavaliselt karpasse ei lähe.

13. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    muidu kuidas piaggiole oli selle õli paagi ja õli pumbaga? Õlipaagi vooliku ühendan karpaga ja mis voolik siis õlipumbale läheb?

14. peugeot1

peugeot1 New Member

304
    0
    0
    see peaks vaakumklapi oma olema . oled muidu rolleri ilma selle ühendamata tööle ka saand ? kui jah ,siis selle ühendamine ei ole oluline ,aga midagi võiks otsa aretada ,et liivapuru jms karpasse ei läheks ! loodan et oli abi :p

15. enduro

enduro New Member

27
    0
    1
    Roller ei käivitu
    Tere.Probleem Honda Dio-ga,vanust on kõvasti,kuskil 1995 aasta masin.Kui käivitada siis läheb heal juhul korra käima ja sureb välja,uuesti proovides hakkab karbuss üle ajama.Säde on korralik.Oskab keegi aidata ?

16. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    sul on ta liigapalju üle uputanud,tee nii,võta karpa ära,ja ss proovi tööle,kui korra läheb,ss on korras...puhasta karpa ära ja pane peale tagasi ... mul on kogemusi sellise masinaga küll ja küll 8)

17. rrrauno

rrrauno New Member

486
    0
    0
    see oli jah õli oma,vaakumit sellel karpal üldse pole

18. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Paks voolik õlipaak-õlipump, peenike õlipump-karpa.

19. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Nii ta on.

20. l2ll

l2ll Member

99
    0
    6
    Kas piduriketast võib õhemaks treida?
    Nimelt ei leia kuskilt omale 5mm paksusele kettale supporti, väga palju ka plekkida ei viitsi sellise asja eest, aga treimine oleks tasuta.
    Üks tuttav arvas et ehk ei kannata ketas treimist?

Jaga seda lehte