endal oli aprilia rallyga sama teema,minul oli veaks see,et piibujuhe peksis üle,et nagu liiga vana oli ja sädeles vastu massi .... aga ma ei usu,et sul selles asi võib olla ... igatahes ma ei tea ,proovi igaksjuhuks uut küünalt :roll:
zx istuks paremini, aga kui Yasuni timmi saad siis parem kui revers jms. Ma müün odavalt Ri 8) osta ära!
Nagu litid gaasi põhja ja ss 0-50 kiirendab siis edasi hakkab peksma üle või nagu tõmblema aga tuurid üleval koguaeg . Mis viga võiks olla ?
Kus lühis võib olla ? kuidas kindlaks teeks ? Aga mul tuli selline probleem siis kui ma sügisel sõitsin koonukaga ja siis läks karpasse sitt ja tegin karpa puhataks .
ehk mingi õhunippel? või kui kuju järgi vaadata,ss nagu käiks tooreklapile eraldi benavoolik .... :roll:
muidu kuidas piaggiole oli selle õli paagi ja õli pumbaga? Õlipaagi vooliku ühendan karpaga ja mis voolik siis õlipumbale läheb?
see peaks vaakumklapi oma olema . oled muidu rolleri ilma selle ühendamata tööle ka saand ? kui jah ,siis selle ühendamine ei ole oluline ,aga midagi võiks otsa aretada ,et liivapuru jms karpasse ei läheks ! loodan et oli abi
Roller ei käivitu Tere.Probleem Honda Dio-ga,vanust on kõvasti,kuskil 1995 aasta masin.Kui käivitada siis läheb heal juhul korra käima ja sureb välja,uuesti proovides hakkab karbuss üle ajama.Säde on korralik.Oskab keegi aidata ?
sul on ta liigapalju üle uputanud,tee nii,võta karpa ära,ja ss proovi tööle,kui korra läheb,ss on korras...puhasta karpa ära ja pane peale tagasi ... mul on kogemusi sellise masinaga küll ja küll 8)
Kas piduriketast võib õhemaks treida? Nimelt ei leia kuskilt omale 5mm paksusele kettale supporti, väga palju ka plekkida ei viitsi sellise asja eest, aga treimine oleks tasuta. Üks tuttav arvas et ehk ei kannata ketas treimist?