Help@Chat

Discussion in 'Help!' started by Z0ne, Okt 5, 2011.

1. Anz

Anz Member

762
    0
    16
    Mure selline ,et ostes oli rolleril Karburaatori ja Õhupuhasti vaheline lõdvik katki, see sai ära vahetatud aga ikka poob, karpa suht sitane väljast ja enne karpat on bensiini filter. Keegi oskab aidata ?

Igasugune abi tänuväärt
    Lugupidamisega
    Anz

2. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    1.puhasta karpa ära
    2.kui ei aita siis proovi tõsta nõela
    3.kui se ka ei aita siis proovi järjest suurema dyysiga

3. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    ma olen kuulnud, et auto omasid treitakse küll.

4. ennokas

ennokas New Member

431
    0
    0
    Kui roller poob kohe kui gaasi anda siis on järelikult segu liiga lahja ehk masin saab liiga vähe kütust peale.Siis tuleb segukruvi keerata sissepoole.Ehk mida seespool segukruvi on seda rikkam on segu.

Kellegi postitus siit klubist. Vahel aitab otsimisest ka ;)

5. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Kas minarelli vertikaali osad sobivad ka horisontaalile? Tean et silku ei sobi, aga kas variaator ja sidur ning vänt istuvad?

Kas kellegil on boosterile seda vahekiike, et alla saaks horisontaali panna?

6. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    Varionuudid on samad,rihm ainult erinev,niiet sidur,kickisüsteem ja muu istub.

7. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Ei ole asi nii lill midagi. Oleneb karburaatori ehitusest. Mõnedel karbussidel toimib asi risti vastupidi.

8. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Pean nõustuma Jotiga, ka minu masinal on segukruvi vastupidi. :roll:

9. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    selline asi,et mul malaguti f12 nagu te kõik teate ,ja küsimus selline,et mul peal s6 streetrace ,all bidalot s2 racing sumps ja peal 12mm dellorto karpa,et kui ma panen peale 21mm karpa,et kas see annab tsipa juurde,või suht ikka annab ?? et kumb,kas vähe või palju ? :roll:

10. rrrauno

rrrauno New Member

486
    0
    0
    Suht korralikult annab juurde

11. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    +1
    Juba stockis annab suurema karpa lisamine tõmmet juurde.
    Sul veel 70cc, seal on see 12mm päris tilluke, vaheta kindlasti ära.

12. Tarjo

Tarjo Active Member

1,118
    0
    36
    21mm karpa on kohe kindlasti streetraceile suur, juurde ta annab aga usun et raske timmi saada ja benakulu tuleb mõttetult üüratu. 17,5 oleks ideaalne v 19.

Soovitage vario seti Sr'Rile, gianelli next on all, peaks suht samasse auku olema nagu reverse. Ise mõtlesin et äkki miski 5,5g rullid, kollane survekas ja kollased sidurivedrud?

13. Anz

Anz Member

762
    0
    16
    Mure selline et enne poos roller , täna ei läinud töölegi, muidu oli paugu pill täna essa laksu lubas ja kõik.3Korda 5 tunni jooksul lubas.

14. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    olgu ,tänud rahvas,aaa väike küsimus veel... läksi maale,ajasin masina tööle,algul töötas,ss hakkas järsku vaikselt nagu pooma.. poomine läks aina hullemaks,vaatasin bena...peale sai küll normaalselt...võtsin küünla maha ,ja ülla ülla seda manti oli suht palju seal...nuusutasin,ei olnud bena lõhnagi... kui vänta lõins ja tikku küünlaaugu ees hoidsin ss see ei läinud isegi põlema see gaas.... mõtlesin,et ah s*tta kah .. tõmbasin näpuga seda manti ja panin õrnalt keelele... keelele tuli magus maitse,ise arvan,et see on tosool ja et plokikaasetihend läks.... aga mis teie arvate,kas läks plokikaas?? :roll:

15. Tarjo

Tarjo Active Member

1,118
    0
    36
    Soovitage vario seti Sr'Rile, gianelli next on all, peaks suht samasse auku olema nagu reverse. Ise mõtlesin et äkki miski 5,5g rullid, kollane survekas ja kollased sidurivedrud?

Samuti kas masinal on mõttet düüsi vahetada? Tundub timmis olevat küll, aga lõpus nagu jääks väheks, ise mõtlesin et ilmad ka korralikult soojad pole,et ootaks äkki soojemad ilmad ära?

16. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Magus ja eriti mittesüttiv asi on ilmselt tosool tõesti, kuid mis selle sattumist sellisesse kohta põhjustab, vot selles osa aidata ei oska :oops:

17. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Silindripeatihend jah, siis ajabki jahutusvedeliku põlemiskambrisse.

18. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Mis värvi küünal on? Kui on tahmane siis puhasta ära, endal oli sama jama. Võtsin küünla maha (küünal oli väga tahmane ja märg) ja lasin leeklambiga küünla kuumaks ja panin (kuumalt) peale ja roller käis nagu paugu pill..

19. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Kas sinuarust on lahja segu korral küünal tahmane?

20. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    paluks abi sellega,et vahetasin täna malakal amorti,mootor sai tunduvalt teise nurga alla,ja karpast hakkas voolama bena,aga see bena pole selline bena nagu olema peak,nimelt vaadake seda pilti,on näha,et bents on imbunud maasse ja see teine vedelik mis ei sütti (aiman et vesi) on jäänud maasse imbumatta, on see normaalne või mitte? mina ei usu,et see normaalne on ... [​IMG]

Jaga seda lehte