jap sul oli õigus, hakkasin ise ka mõtlema, et ma ju ainult törtsutasin natuke bensiini silindrisse ja sellepärast käima ka ei läinud. Tänud sulle. case closed.
http://camex.ee/index.php?page=shop.pro ... =1&lang=et kas see karpa oleks normaalne stock malagutile?
johaidii, järgmine probleem. Nimelt ei saa masin piisavalt kütet kätte, kui sõita kiiremini kui 20kmh. Mul läbipaistev voolik ja näha, et voolikus saab bensiin otsa. Kahtlustan, et viga on vaakum klapis, et ei tõmba vaakumit piisavalt lahti ja siis ei jookse piisavalt kütti peale, aga kas see tõsi ka on ? paagis kütti on piisavalt karpa ja vaakumkraan vms kõik puhastatud sügisel viimati töötas perfektselt.
Selline mure siis ,et Roller külma mootoriga läheb edasi normilt jne. Aga sooja mootoriga ei saa gaasi andagi sureb kohe välja milles viga ? Küünla ostan ka homme uue. Ja siis Esi- ja tagutuli ei funka.Muud tuled toimivad.
mis sull ennem oli? Muidu mulle APs öeldi, et kui piirajad eemaldanud siis on nad pannud 80-85 düüsi ja pidavat karpa timm olema
Tervist. Oleks küsimus mis seting panna Athena Spordiga 70cc . Kui kellegil kogemusi ss võiks lisada siia