seal serval on märk olemas mida võrdle selle piirajaga mis ei lase sellel lehel nii lahti minna,ss saad aru .. :roll: ise teen muidu nii,et ükskõik kuidas,peaasi,et vahet poleks :roll:
oleks vaja kiirelt nõu ! :roll: roller ei lähe korralikult pöörde ,hakkab nagu minema ja siis hakkab nagu puterdama ja sõites tulevad sellised jõnksud sisse , tegu on 2t rolleriga . Tegin enne seda karpa puhtaks ja panin köik nii tagasi nagu peab . Küünla järgi vaadates on segu normaalne . Niiet oleks vaja teie abi :roll: Ette tänades!
ei ole vastupidi , puterdama hakkab siis kui saab paljus koguses bensiini ja ei jõua ära põletada seda suurt kogust mis mootorisse läheb , seega hakkab ta puterdama mitte pooma !
nüüd ma ei saa aru :roll:[/quote] kui kohapealt lähed e. pöörded väiksed ja saab piisavalt peale ning liigub, kui pöörded kõrgel siis jääb väheks ja hakkab jamama.
Segu vaadatakse pärast täisgaasil sõitmist, tühikäigul tiksudes läheb küünal tumedamaks. Puterdab siiski siis kui rikas segu, lahjaga hakkab kõvemat häält tegema ning lõpus ka pooma.
lasingi gaasi nii põhja kui läks aga lõpuni päris välja ei läind sest jukerdas(ja peale seda vaatasin küünalt ja see oli pruunikas pole väga tume olnud , ainult õrnalt tume) , sõites hakkab ka jõnksutama kui gaas põhja suruda aga eks ma homme keeran seda segukuvi pisut tagasi ,äkki on kasu
Kui karpa reguleerimisel reguleerida pöörete kruvi, siis peab kruttima päris mitmeid ringe ennem, kui pöörded muutuma hakkavad. Kas see muidu normaalne, et koheselt reageeringut ei ole?
Tere, Mõtlesin, et kuna rolleri hall värv on üle visanud, siis võiks rolleri katta 3D carbon kilega. Kas keegi teaks kust saaks seda odavalt ja kui palju umbes vaja läheks?
oleks abi vaja .Nimelt sain ss eile oma malakale peale 19mm karpa aga ei tea mis düüs seal sees on ,sest pole peale märgitud.Aga ehk saaksite mulle soovitada millist düüsi vajab streetrace + 19mm karpa (TNT) :roll:
70 ja 90 vahel ma arvan mul oli vist 17,5 karpa ja 78 düüs cpil , streetracega ja oli enamvähem timmis