Püha jumal, mõni ei oska tühju lahtreid ka täita! Las emma või isa teevad, sinu kui tiineka lepingul pole niikuinii mingit seaduslikku katet. Kirjatehnika sul ka allapoole arvestust ja vigadega täidetud leping on veel eriti kihvt.
Mõelda ei oska? Tra küll, vaata peale ja kohe ju selge kuidas nad sinna pandud on. Ka välja peavad seega tulema. Ära sa nüüd toore jõuga haamriga taguma kuku, peksad mootori kinnituskõrvad puruks ja siis ulud end eideks.
Kas ma pakkusin mingeid vastuseid sulle või? Vähe sellest sa ei mõista ka lugeda ja veelvähem aru saada, mida kirjutasin. Pole ime, et selline loll ei mõista lihtsamast lihtsamatki paberit täita. Mis oli mu eelneval jutul üldse pistmist googlega? Ema, anna padruneid...
Kindlasti peab olema lisaks kleepsule ka sissepressitud number raamil. Kleeps võib ammu juba läinud olla.
aragonil on undertaili all paremal pool raamipeal see kood kui stock under on siis seal on ka "luuk" tolle koha peal
Mis see üldine järsku siia üldse puutus? Keegi midagi küsis vä? Midagi ei oska kosta minu jutu peale ja siis hakkad mingit seosetut pläma ajama. Mine häbene nüüd vähe nuka taga, mul oleks küll häbi, kui nii loll oleks.
Oijaaa...oled sa peast pehmeid isikuid näinud....need ka iga asja peale :lol: Mine nüüd võta rohtu ka vahepeal.