täname siis tean mis lahti kakkuma pean homme vaatan üle. nii et suht kalliks läks see õlita sõitmine :-x
kus saada tartus ,põlvast , võrust hea hinnaga väntvõlli laagreid aeroxile? peab olema kohapeal olemas. 8)
nii selline küsimus et aeroxi stock silindril väljalaske aval on peaegu pool auku kinni et kui see ilusti kõik lahti freesiga lasta kas siis muutub minek ka paremaks mingil määral? kes näinud stock silku väljalaset see oskab räägida on mõtet suuremaks auku tehe võimitte 8) 8) 8)
:lol: Nägid esimest korda minarelli silkut ? Minarellidel ongi väljalase stockis nagu '' poolkuu '', see-eest Piaggiodel on üks suur auk (O). Kui selle freesiga suuremaks teed siis jõudlus kasvab. Põhimõtteliselt hakkabki sealt esmane portimine pihta Niiet jõudu saab üsna palju juurde...
Ei see on kindlalt aeroxi stock silku, mul on ka samamoodi. Freesi kindlasti ära hakkab vis tmingil määral küll edasi käima, ss osta juba mingi sportsumps ka.
freesi ära jah,aga tunde järgi igatahes väga tunda pole kas parem või mitte aga tipp võib kindlasti etem olla.
mul on kogemusi sellega,freesisin sõbra silkut,enne freesi tipp 70 kmh,peale freesi 90 kmh ,kui keegi ei usu,ss küsige minipeeru käest,ta nägi üleeile minu porditud silkut ! 8)
Kas keegi teab, miks mul cpi-l bena näidik valetab ?? Pool paaki on täis ja näidik näitab, et paak tühi.
Mul piaggiol enam-v2hem sama teema, kuid ei näita üldse + kui paak täis pigem, siis põleb penatuli, et bena otsa saamas, ning kui otsa hakkab saama siis on kustus :roll:
*PIIKS*, keegi teab kindlalt mis karpa suurus on Piaggio NRG MC3 AC 50cc stockil ? 12mm või 17,5mm vms ? Igatahes, dellorto karpa Automaat toorega ja teemad... Aa seda ka et aastaks 2001 ning spidosse kirjutatud mingi sport serias vms
Kymco näitas küll täpselt mul ja üks teine tsinsu mul ka näitas. Aga kui seda cpi bena näidikut uskuda, siis mu full stock cpi võtab 11L sajale.