Help@Chat

Discussion in 'Help!' started by Z0ne, Okt 5, 2011.

1. Suffix

Suffix New Member

98
    0
    0
    Tere, tahaks teada mis viga..
    Masin läheb kergesti tööle kuid töötab väga suurte tuuridega (ilma gaasi andmata) ja kui gaasi annan siis edasi ka nagu liikuda ei tahaks (sureb välja)?
    Tänud

2. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    akku üldse olemas ? kui akkut ei ole , siis ta ikka valetab t2iega ...

3. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Lisaõhk.

4. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Aku on küll peal ja ma koguaeg käivitangi starterist.

5. GLStd.exe

GLStd.exe Member

268
    0
    16
    Mul selline jama,et hiinakal (eagle) nii kui süüte sisse keeran läheb taga pidurituli põlema ja jääbki põlema pidevalt.Käivitades starterist ei pea pidurilinki enam alla vajutama.Roller seisis 4h vihma käes,vihma sai ainult esiots,tagaots võis niiskust saada.Küsimus oleks,et kus otsas see põhjus on kas esi kondli all kuskil või taga tule juures.

6. Z0ne

6,380
    1
    38
    Pidurikonnad vaata üle, suru piduriheebleid tagasi.

7. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Mul oli enam-vähem sama teema, tuli välja, et tagatule pirni pessa oli niiskus / vesi läinud, võtsin pirni ära, kuidavasin 10 sek, panin külge ja töötas jälle :p

8. exiden123

exiden123 New Member

351
    0
    0
    Selline lugu et viisin rolliga sõpra trenni , ja hakkasin ümber pöörama ja mingi plõks käis, jätsin suure hirmuga seisma kiskusin vario kaane lahti ja avastasin et variokaane sees mingi must vedru samad nagu sidurivedrud aga mul sinised see oli must. kuhu see käib, ja kas see tekitas plõksu?

9. peugeot1

peugeot1 New Member

304
    0
    0
    mure selline et täisgaasiga sõidab normaalselt aga poolegaasiga võinii hakkab nagu kinni pooma , mainin ära ka et teen sissesõitu kolvile . sooviks teada saada milles probleem ? kas selle võib tekitada see kui karpanõela ots on natuke kõver ?

10. Z0ne

6,380
    1
    38
    Kõvera nõelaga hakkab igat pidi jamama, timmi ei saa sa seda. Nõela samasuguse vastu vahetad on kõik taas korras.
    Täisgaasil sõites nõel ei mõjuta.

11. peugeot1

peugeot1 New Member

304
    0
    0
    oh aitäh sulle kiire vastuse eest :) , sain ka nüüd targemaks :D

12. karla103

karla103 New Member

159
    0
    0
    aidake :S see ots mis läheb silkusse sumpadel mille külge kinnituvad tikkpoldid . See ots on mul lahti ehk see pole seal tihedalt munaku otsas mis sinna munaku vahele leiutada ,et ta ei laseks läbi õhku . Praegu on karmid hääled :S ja kuidas vahetada villa gianelli shotil . Kuidas ta lahti käib ? Palun kirjutage ps-i !!!

EDIT : Pilt ka ! Kus punasega tehtud toda ma mõtlen munaku all , et to liiga ära kulunud . Et mis teha ?

13. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Rääkige, see pole ju normaalne, kui cpi bena näidik rämedalt võssa näitab ?
    Mida kontrollida ?

14. Z0ne

6,380
    1
    38
    Vägagi normaalne et cpi näidik valesti näitab.. Kahjuks..

15. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Andke nõu, kuidas lenksu sirgeks saada. Nimelt ss siuke lugu, et kui võrril on esiratas otse ss lenks on hästi natukene viltu.

16. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    sõidad kuskile seinaäärde, paned esiratta vastu seina ja siis väänad lenksu

17. KalaHari

KalaHari New Member

126
    0
    0
    Kuidas tuleks uus simmer paigaldada? :oops:

18. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    mootor juppeks..surud toruga vana simmeri välja,pigistad näppudega uue peale,mootor kokku ja sõida :p

19. rrrauno

rrrauno New Member

486
    0
    0
    saab ka ilma mootorit lammutamata vana kätte;)

20. KalaHari

KalaHari New Member

126
    0
    0
    simmeri ja laagri vahele peaks jääma ka väike vahe, või mitte?

Jaga seda lehte