Tere, tahaks teada mis viga.. Masin läheb kergesti tööle kuid töötab väga suurte tuuridega (ilma gaasi andmata) ja kui gaasi annan siis edasi ka nagu liikuda ei tahaks (sureb välja)? Tänud
Mul selline jama,et hiinakal (eagle) nii kui süüte sisse keeran läheb taga pidurituli põlema ja jääbki põlema pidevalt.Käivitades starterist ei pea pidurilinki enam alla vajutama.Roller seisis 4h vihma käes,vihma sai ainult esiots,tagaots võis niiskust saada.Küsimus oleks,et kus otsas see põhjus on kas esi kondli all kuskil või taga tule juures.
Mul oli enam-vähem sama teema, tuli välja, et tagatule pirni pessa oli niiskus / vesi läinud, võtsin pirni ära, kuidavasin 10 sek, panin külge ja töötas jälle
Selline lugu et viisin rolliga sõpra trenni , ja hakkasin ümber pöörama ja mingi plõks käis, jätsin suure hirmuga seisma kiskusin vario kaane lahti ja avastasin et variokaane sees mingi must vedru samad nagu sidurivedrud aga mul sinised see oli must. kuhu see käib, ja kas see tekitas plõksu?
mure selline et täisgaasiga sõidab normaalselt aga poolegaasiga võinii hakkab nagu kinni pooma , mainin ära ka et teen sissesõitu kolvile . sooviks teada saada milles probleem ? kas selle võib tekitada see kui karpanõela ots on natuke kõver ?
Kõvera nõelaga hakkab igat pidi jamama, timmi ei saa sa seda. Nõela samasuguse vastu vahetad on kõik taas korras. Täisgaasil sõites nõel ei mõjuta.
aidake :S see ots mis läheb silkusse sumpadel mille külge kinnituvad tikkpoldid . See ots on mul lahti ehk see pole seal tihedalt munaku otsas mis sinna munaku vahele leiutada ,et ta ei laseks läbi õhku . Praegu on karmid hääled :S ja kuidas vahetada villa gianelli shotil . Kuidas ta lahti käib ? Palun kirjutage ps-i !!! EDIT : Pilt ka ! Kus punasega tehtud toda ma mõtlen munaku all , et to liiga ära kulunud . Et mis teha ?
Andke nõu, kuidas lenksu sirgeks saada. Nimelt ss siuke lugu, et kui võrril on esiratas otse ss lenks on hästi natukene viltu.