hey qtid kuidas kompi tõsta(masin 2t)?? Sest ostsin uue kolvikomplekti aga rõngade pesades rõngad jäävad kinni ja masin ei saa käivituda T_T, juba 2 tundi jebisin kickiga ja masin andis ainult ühe kõva paugu ja enam mitte midagi, igastahes säde on, ja bensut saab peale
Kas rõngaste vahe koha panid selle punniga ilusti ? Et nagu see punn oleks rõngaste vahekohalt väljas, noo ma ei oska täpsemalt seletada
Kui juba käiates turtsub, paugub, siis kolvirõngad taaskord pepus :/ Aga küsimus ka, kas Malossi sport 70cc jääks 21 karpa liiga suureks ? Kui ei, oskaksite enam-vähem düüsi soovitada ?
noh mul seal kõik täiesti korras aint selline viga et alumine rõngas läheb normaalselt oma pesast aga ülemine rõngas jääb sisse oma pessa kui kolv on juba silkus komp on aga suht nõrk igastahes masin nagu annab ja annab käivituda
Vaata äkki rõngad valesti, alumine rõngas peab paksem olema, ja ülemine peenem, kui just sama paksud pole.
keegi Tallinnast leiab valge numbrimärgi numbriga 57XX, siis palun anda teada numbril 56937754 või PS arvatavasti kui arki lähen uut küsima, saan rohelise :|
+1 , kuigi jah, mopeedide registreerimise algusaastatel said ka mopeedijuhid oma masinale ilusad valged numbrimärgid, mida nüüd enam kindlasti ei saa. ( Vb mingil eritellimusel aind ).
Aeroxil Leovince ZX peal...kas 72 düüs on norm?? Kuni 40km uimab siis hakkab alles minema... sidurivedrud ja survekas stock need vahetan lähiajal kollaste vastu...
kui sul 12mm karpa ka siis võiks düüs küll vähe suurem olla. kuna mul kõik täitsa stock sumpa jne... aga düüs 86 sees ja liigub ilusti.