Help@Chat

Discussion in 'Help!' started by Z0ne, Okt 5, 2011.

1. exiden123

exiden123 New Member

351
    0
    0
    Mul keeway f-act , oli peal stock rihm , kuni see lõhkes ja siis ostsin stage6 cpile mõldud rihma mis 16.5mm lai , ja tipp kiirus väiksem

2. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    mul malossi rihmaga oli tipp märgatavalt suurem kui stock rihmaga, stock on kitsam
    rihma vahetusega läks varjo sett ka paigast, stock rihmaga pidin raskemad rullid panema, kuna muidu käis mootor tühja

3. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    horiz plokk,stock silku,filter,sumpa
    karpa dellorto 17.5,düüs 17.5
    kui tööle läheb pika peale,siis gaas ei mõjuta üldse pöördeid
    toorest tõmmates läheb pöörde,ja kui lahti lasta,lähevad pöörded alla,milles probleem?segu?

4. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0
    Tuttaval oli sama djeela, tal oli veepumba rihm katki läinud ja kuumenes pidevalt üle, kui maha jahtus siis töötas kaua kui kuum oli siis vähe...
    Äkki on selles asi :roll:

5. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0
    lisaõhk

6. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    nii juhtus siis nii et suutsin oma sumpa poldi sisse keerata ja äkki pakute varjante kuidas see sealt välja saada :))

7. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Kui natukenegi väljas siis kas tangide/kullidega kinni ja keerad välja, kui täiesti sees siis freesida soon sisse, lapikpeaga välja keerata või välja puurida.

8. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    tule aita :D

9. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Aitab vist aind välja puurimine ?
    Nimelt, sumpa keris pidevalt lahti ennast silkuküljest ( ATV-l ), keerasin siis täiest jõust külmal mootoril kinni, läksin sõitma, paari päeva pärast kuulsin jälle kahtlaselt kõva häält nagu summuti oleks lahti. Tuli välja, et kuumaga oli seal see süsteema paisunud ning nüüd poldid sinna sisse ära murdunud :oops:
    Puurida väga ei tahaks, aga kui muud üle ei jää, siis jah -.-

10. karla103

karla103 New Member

159
    0
    0
    Tere. Öelge palun mis suurusega lähvad simmerid aprila sr50r -ile . Ja palju õli läheb .

11. rollu33

rollu33 Member

918
    0
    16
    30x40x7 kui ma ei eksi

12. PedakROX

PedakROX Active Member

1,014
    0
    36
    Mul on nii et ss külmalt käib pm gaasiga tagale aga soojalt mitte, see näitab et soojalt on segu ss liiga rikas?

13. kapusta

kapusta New Member

194
    0
    0
    rikas jep

14. PedakROX

PedakROX Active Member

1,014
    0
    36
    Pm segukruvi ei saa ma rohkem välja keerata mudu kukub ültse ära aga kui väiksema düüsi panen see aitab ss?

15. kapusta

kapusta New Member

194
    0
    0
  16. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
  17. PedakROX

PedakROX Active Member

1,014
    0
    36
    Tee parem karpaks see masin ss kui pekki läheb uuesti maksad räigelt et normaalselt tööle saada :roll:

18. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    pmt ongi plaanis prg nii, et see suvi tahaks tööle saada ja värki.. et koolis käia, talvel teeks karpaks ümber.

19. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    Minuarust sissepritses silindris erinevust pole karpaga verisoonis,ainult silindripea süsteem.

20. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Jep, kolb ja silinder on samad, ainult silindripea erinevus on.

Jaga seda lehte